HTC beklager fejlinfo om Desire HD skærm

HTC Desire HD har en LCD-skærm og ikke en Super LCD-skærm. HTC beklager nu, at der nogle steder har været kommunikeret forkert info.

HTC beklager fejlinfo om Desire HD skærm

LCD-skærm eller Super LCD-skærm kan være en afgørende faktor for, om en smartphone til- eller fravælges.

Men i HTC Desire HD’s tilfælde har forvirringen været total, fordi flere medier og sågar nogle forhandlere, har fået forkert fat i specifikationerne – sandsynligvis fordi kommunikationen fra begyndelsen ikke har været helt korrekt.

I Danmark har HTC dog altid i deres pressemeddelelser skrevet, at topmodellen HTC Desire HD har en LCD-skærm. Det ændrer dog ikke ved, at der i andre lande, fra HTC, har været kommunikeret, at mobilen kom med den noget bedre Super LCD-type.

Blandt andet har HTC i en officiel præsentations-video bragt forkerte informationer, der dog efterfølgende er blevet korrigeret.

HTC beklager fejlen

Da Mobilsiden.dk omtalte sagen, mente en teleekspert, at HTC vildleder forbrugerne, når der tales med to tunger. Efterfølgende har en forbrugerjurist dog sagt, at HTC kun har ansvaret for, hvad de selv skriver i deres egen kommunikation, og ikke for, hvad f.eks. mobilforhandlerne skriver i salgsteksterne.

Nu tager HTC bladet fra munden, og erkender, at der er sket fejl.

– “HTC ønsker selvsagt, at vore kunder har korrekt information om vore telefoner. Vi gør dagligt en stor indsats for at sikre at dette sker. Fejl kan dog ske – også hos os, hvilket vi selvfølgelig beklager. I de få tilfælde at fejl sker, retter vi dem så hurtigt det er menneskeligt muligt,” lyder det fra HTC nordiske direktør Peter Frølund.

Han understreger, at HTC ikke kan tage ansvaret for, hvad andre skriver om produkterne.

– “Vi ønsker selvsagt også, at al informaton om vore telefoner forfattet af tredjepart er korrekt. Vi gør dog opmærksom på, at vi ikke kan tage ansvar for hvordan hundredevis af journalister, partnere og andre i Norden måtte omtale vore telefoner,” slutter HTC direktøren.

En af de mange forhandlere i Danmark, der har skrevet specifikationen på skærmen forkert er TDC. De tilbyder kunder der måtte ønske det, at købet kan gå tilbage.

Læs også:
– Ekspert: HTC vildleder om Desire HD
– TDC: Desire HD-kunder kan returnere telefonen
Video: Se klippet hvor HTC laver fejl
Jurist: HTC som udgangspunkt uden ansvar