Kommende Samsung-smartphone skal sætte ny standard

Med Galaxy S22 vil Samsung sætte ny standard for smartphones. Galaxy Unpacked, hvor Samsung Galaxy S22 præsenteres, afholdes den 9. februar.

Kommende Samsung-smartphone skal sætte ny standard

Ifølge Samsung skal en kommende smartphone sætte ny episk standard med den hidtil mest ekstraordinære S-serie nogensinde. Her menes der selvfølgelig Samsung Galaxy S22, der får officiel lanceringsdato den 9. februar.

Se også: Bedste Samsung-telefon til prisen

Galaxy S22 lanceres den 9. februar

Samsung har endelig løftet sløret for, hvornår deres næste serie af premiumtelefoner annonceres. Og det bliver altså den 9. februar, at vi først kommer til at se Samsung Galaxy S22. For dem der er interesserede bliver eventet streamet på Youtube klokken 16:00 dansk tid på dagen, hvor der kunne blive præsenteret mere end blot Galaxy S22. Der går nemlig også rygter om, at Samsung vil fremvise en gigantisk Galaxy Tab S8 Ultra.

Her er den officielle trailer for Samsung Galaxy Unpacked 2022:

Nyt design, S Pen og bedre kamera

Hvad kan vi forventes os af Samsung Galaxy S22? Der har været masser af rygter, som jeg vil gå alt for meget i detaljer med her. Vi har nemlig allerede dækket rygter om kameraet i Galaxy S22, prisen på Galaxy S22, skærmen i Galaxy S22 og ikke mindst ydelsen i Galaxy S22. Galaxy S22 Ultra tyder dog også på at blive telefonen, der bliver Samsungs første erstatning for Note-serien.

Samsung Galaxy S22 Ultra skulle nemlig blive udstyret med en S Pen-stylus, der ligesom i Note-serien er indbygget i telefonen. Dertil skulle designet blive mere firkantet og minde mere om Note-seriens.

I traileren herover teaser Samsung også med kameraets kunne i deres kommende smartphone. Og her tyder det altså på, at Galaxy S22 skulle byde på mere lysfølsomt kamera, hvilket vil give bedre fotos og video, når mørket falder på.

Vi dækker selvfølgelig alt om lanceringen af Samsung Galaxy S22 den 9. februar og vil hurtigst muligt have en test klar af telefonen.

Se også: De bedste telefoner fra Samsung