Mobilen Doro 8035 er til dem, der ser og hører dårligt

I Doro 8035 er der tænkt på de seniorer som vil have deres første smartphone. Og nu debuterer den i danske handel.

Mobilen Doro 8035 er til dem, der ser og hører dårligt

Den danske mobilproducent Doro er specialister i at fremstille telefoner til seniorer. Denne speciale koger selskabet nu ned i deres nyeste smartphone fra MWC-messen i år : Doro 8035.

Stadig flere aldrende danskere ønsker at springe ud i brugen af smartphones, men ifølge Doros egne statistikker er knap halvdelen ikke trygge med den nye teknologi.

Til at lette overgange fra telefon til smartphone har selskabet kreeret en Android-smartphone med seniorers mobilbehov i centrum.

Vi ved, at mange seniorer gerne vil skifte deres almindelige mobil ud med en smartphone, så de kan få adgang til de samme kommunikationsværktøjer og apps som deres yngre familiemedlemmer og venner. Det gør lanceringen af Doro 8035 nemmere, fortæller Rudi Iversen, Country Manager hos Doro i Danmark.

En særlig enkel menustruktur gør det nemt at gå i gang, uden at de mest gængse smartfunktioner udelukkes. En ny trin-for-trin vejledning guider samtidig de nye smartphone-brugere igennem opsætning og brug af telefonen.

Se også:  Doro lancerer to nye telefoner til seniorer på MWC 2018

Fysiske taster og høj lyd

Doros nye smartphone er også indstillet på at være brugbar for dem der ikke ser og hører så godt, som de kunne en gang. Home-knappen er derfor en fysisk knap og højtalerne er beregnede til at kunne spille ekstra højt.

Doro 8035 kan også ekviperes med en mere traditionel Android-interface, men selv denne er tilpasset svagtseende brugere med ekstra tydelige ikoner og stor skrift.

Den nye seniormobile ryger i den danske nethandel nu, til en vejledende debutpris på 1.899 kroner.

Få den bedste pris hos mobilpriser.dk.