Motorola Moto Z2 Play ude sammen med nye mods

Motorola nye Z2 Play er slankere, lettere og hurtigere, mens nye mods udvider antallet af muligheder

Motorola Moto Z2 Play ude sammen med nye mods

Motorola fortsætter med at videreudvikle sit modulære koncept fra Z-serien, hvor de enkelte Z-mobiler kan få ny funktionalitet igennem de såkaldte ’Mods’.

Et nyt medlem af familien er i dag offentliggjort, med Moto Z2 Play, som afløser sidste års Z Play som indsitgningsmodel til serien.

Der bydes igen på et unibody-design spundet i metal, med et 5,5 tommer stort Full HD AMOLED-display. Bagsiden får igen de karakteristiske pins, der gør det muligt magnetisk at hæfte Motorolas voksende familie af Mods.

Mobilen bliver dog markant tyndere end sidste år, med en profil på bare 6mm, hvilket gør den lige så slank som sidste års Moto Z topmobil.

Motorola Moto Z2 Play
Motorola Moto Z2 Play. Foto: Motorola.com

En upgrade og en downgrade

I årets model byder Z2 Play på et opgraderet maskinrum hvor du finder en hurtigere 2,2 GHz Snapdragon 626 octa-core processor sammen med 4GB RAM samt 64GB lagerplads.

Kameraet råder over 12 megapixels og en yderst lysstærk f/1,7 optik – tal der på papiret matcher Samsung Galaxy S8. Frontkameraet har 5 megapixel og en f/2,0 optik at rutte med.

Moto Z2’s slanke profil gør dog, at batteriet også ryger på slankekur. Kapaciteten er her droslet ned til 3.000 mAh mod 3.500 i forgængeren. Motorola lover her, at det stadigt rækker til 30 timers brug og at kvikopladeren tanker så hurtigt op at du på 15 minutter kan få 8 timers ekstra brug ud af mobilen.

Softwaren er Googles nyeste Android 7.1.1 Nougat krydret med små tilføjelser fra Motorola såsom en nattefunktion der reducerer skærmens blålige lys, Moto Voice der gør det muligt at åbne apps med stemmekommandoer samt en fingeraftrykslæser der også fungerer som touchpad.

Motorola Moto Z2 Play kan også fungere som spillekonsol sammen med Moto GamePad Mod

Fire nye mods

Med Z2 Play følger fire nye Mods som du kan udvide din telefon med.

Til de spillelystne kan du ekvipere din Moto Z telefon med Moto GamePad der giver dig en betjening som den du kender fra en håndholdt spillekonsol. Her er desuden et indbygget ekstra batteri på 1.035 mAh der gør at telefonen holder længere på en optankning.

Er du mere til musik på farten kan den nye JBL SoundBoost 2 være for dig. Her får du en stænktæt højtaler der slutter sig til mobilen uden behov for kabler eller bluetooth parring. Et indbygget batteri giver 10 timers spilletid.

Bekymrer du dig mest for batteriet er der to nye mods til dig: Moto TurboPower Pack samt Style Shell-coveret. TurboPower Pack er et ekstra batteri på 3.490 mAh der kan lade sig selv eller din Moto Z-mobil op på få minutter, mens Shell-coveret giver din telefon mulighed for at lade trådløst op.

Motorola Moto Z2 udkommer i to farver: Lunar Gray eller Fine Gold. Debutprisen lyder på 499 amerikanske dollars, svarende til omkring 3.300 kroner herhjemme.

Motorola Moto Z2 Play kommer også i guldfarve