Nokia afholder endnu et live event og du kan følge med

Det er ikke engang to uger siden, at Nokia løftede sløret for Nokia X6. Nu er HMD Global allerede klar med flere nyheder.

Nokia afholder endnu et live event og du kan følge med

HMD Global har tilsyneladende masser af jern i ilden. I denne måned har de således både lanceret Nokia 7 Plus og Nokia X6, og nu er der mere nyt fra det finske firma. På de sociale medier har Nokia annonceret en begivenhed, der vil blive streamet direkte på Facebook. Nokias produktansvarlige, Juho Sarvikas, siger, at der vil være “nogle nye ting at dele”.

Læs også: Den nye Nokia X6 kan være på vej til andre lande

Begivenheden starter imorgen, klokken 18:40, og bliver sendt direkte fra Moskva. En af de iøjenfaldende ting ved promoveringen, er hashtagget #ChargedUp, hvilket godt kunne lyde som om, at det har noget med batteriet at gøre. Hvad Nokia kan forbedre ved batteriet kan man dog kun gisne om, da de nye Nokia telefoner alle har lynopladning. Derudover er der ikke mange ledetråde at komme efter, hvilket måske kan skyldes den mængde af lækket information omkring Nokia X6, før den officielle annoncering. Denne gang vil Nokia måske forsøge at tage os på sengen, hvem ved.

Du kan følge med her på siden, eller på Facebook, hvor det også er muligt at få en påmindelse om begivenheden.