Nokias nye smartphones kan købes i Danmark den 19. april

Den 19. april kommer 2018-udgaven af Nokia 6 og de øvrige, nye smartphones, Nokia 7 plus, og Nokia 8 Sirocco, til salg i de danske butikker.

Nokias nye smartphones kan købes i Danmark den 19. april

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Så er der kommet danske priser og salgsdato for de nye smartphones fra finske HMD Global, der står bag de nye Nokia-smartphones.

Den 26. februar lancerede producenten en række nye smartphones, men der var ikke meldt nogle danske priser eller lanceringsdato ud. Disse informationer har HMD Global i dag offentliggjort.

Læs også: Med Nokia 8 Sirocco blander Nokia sig igen i toppen

Den nye 2018-udgave af Nokia 6, Nokia 7 plus og Nokia 8 Sirocco kan derfor købes i Danmark fra torsdag den 19. april – altså om lidt over tre uger.

”Vi er glade for at bringe de første Nokia-smartphones fra 2018 til det danske marked og har store forventninger til dem. Den feedback vi har modtaget fra forbrugere og partnere i Danmark efter lanceringen har været meget positiv og opmuntrende, og vi ser frem til et begivenhedsrigt og vellykket år”, siger Ossi Korpela, General Manager, Nordics hos HMD Global.

Der er ikke meldt nogle specifikke forhandlere ud, men hvis salget foregår ligesom med sidste års Nokia-smartphones, kan du forvente, at de fleste forhandlere kommer til at føre dem. Det eneste, som HMD Global har oplyst, er at Nokia 8 Sirocco forhandles eksklusivt hos YouSee som det eneste sted i Danmark, og at der kun er et begrænset antal eksemplarer af den.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Nokia 6, Nokia 7 plus og Nokia 8 Sirocco: Danske priser

I forlængelse af datoen har HMD Global også meldt ud, hvad de nye Nokia-smartphones kommer til at koste i Danmark. På trods af, at der er kommet en bedre processor og et nyt, friskt design til 2018-udgaven af Nokia 6, holder den stadig en ganske lav pris på 2.190 kroner – faktisk 9 kroner billigere end forgængeren.

Også Nokia 7 plus har fået en konkurrencedygtig pris i Danmark. Den vejledende pris i Danmark på Nokia 7+ er 2.990 kroner. Har får du et 12 megapixel dualkamera-setup, en 6″ stor skærm og en Snapdragon 660-processor.

Læs også: HMD Global lancerer Nokia 7 plus: Toptunet mellemklassemobil

Sidst, men ikke mindst, er der den eksklusive Nokia 8 Sirocco, som har en dansk pris på 5.990 kroner. Her får du en 5,5″ OLED-skærm med sidste års Snapdragon 835-processor og samme kamerasystem som Nokia 7 plus – bare med optisk billedstabilisering.

Hvad angår Nokia 8110 og Nokia 1, som også blev præsenteret ved Mobile World Congress sammen med de ovenstående smartphones, så oplyser HMD Global til Mobilsiden, at der vil blive oplyst pris og tilgængelighed på disse på et senere tidspunkt.

Alle tre nye Nokia-smartphones er såkaldt Android One-smartphones, som betyder, at de kører med det, man vil kalde ren Android – mere eller mindre ligesom Googles egne Pixel-smartphones. Selv om det er Nokia selv, der opdaterer telefonerne, vil det ske markant hurtigere end de fleste øvrige Android-producenter.

Seneste nyt om Mobiltelefoner