Nu kan du købe Nokia 7 plus, 6 (2018) og 8 Sirocco i Danmark

De tre nye smartphones fra HMD Global, Nokia 7 plus, Nokia 6 (2018) og Nokia 8 Sirocco, kan nu alle købes i de danske butikker.

Nu kan du købe Nokia 7 plus, 6 (2018) og 8 Sirocco i Danmark

Så er ventetiden ovre, hvis du har udset dig en af de tre nye Nokia-smartphones, som finske HMD Global præsenterede tilbage ved Mobile World Congress i slutningen af februar måned.

Læs også: HMD Global lancerer Nokia 7 plus: Toptunet mellemklassemobil

Ved præsentationen var der ingen oplysninger om dansk pris eller tilgængelighed, men disse informationer meldte HMD Global ud for lidt over tre uger siden. Lanceringsdagen i Danmark var sat til den 19. april, og ganske rigtigt.

Fra i dag kan du nemlig købe Nokia 7 plus, den nye 2018-udgave af Nokia 6 og til sidst Nokia 8 Sirocco.

Her kan du købe de nye Nokia-mobiler

Nokia 7 plus har en dansk vejledende pris på 2.990 kroner og kan indtil videre købes hos Call me som det eneste teleselskab. Der er dog masser af forhandlere af telefonen: Dustin, Proshop, Elgiganten, Merlin, happii, ComputerSalg og flere. Vil du gøre et særligt godt køb, skal du kun af med 2.781 kroner hos Bilka.

Den nye Nokia 6 kan du også købe hos Call me samt Elgiganten, ComputerSalg, Merlin, happii, Dustin og Proshop. Den vejledende pris er 2.190 kroner, men igen kan du få den billigere hos Bilka for kun 1.896 kroner.

Til sidst er der den eksklusive Nokia 8 Sirocco. Det eneste sted, du kan købe den i Danmark, er hos teleselskabet YouSee. Den laveste mindstepris, du kan komme ned på med abonnement, er 6.094 kroner. Her får du til gengæld 1.198 kroner i mobilrabat. Den danske vejledende pris på Nokia 8 Sirocco er 5.990 kroner, og måske kan du sågar være heldig at få lov til at købe et eksemplar uden abonnement i en af YouSees butikker.