Nu kan Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 edge købes i butikkerne

Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 edge lanceres globalt i dag og er nu til at finde i butikkerne landet over.

Nu kan Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 edge købes i butikkerne

Det er endnu under tre uger siden Samsung lancerede dette års måske to største topmodeller: Galaxy S7 og Galaxy S7 edge.

I dag den 11. marts finder den globale lancering af de to smartphones sted, og det betyder, at du nu kan finde Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 edge i butikshylderne landet over – teleselskaber såvel som elektronikkæder og varehuse.

Siden den 21. februar, hvor lanceringen fandt sted, har du kunne forudbestille et eksemplar af de topmodeller, hvor Samsung diskede op med et ganske fornuftigt tilbud: En gratis Samsung Gear VR-brille med i købet. Det tilbud ophører dog nu, hvor salget af de to topmodeller åbner for alvor.

Læs også: Samsung Galaxy S7: Forfinet til fingerspidserne [TEST]

I modsætning til sidste år har Samsung skrottet varianterne med 128 GB intern lagerplads, lige som 64 GB-varianten ikke er til salg her i Danmark. Det vil sige, at du kun kan vælge varianten med 32 GB intern lagerplads. Heldigvis kan du supplere det med et eksternt microSD-kort – noget som Samsung har fået positiv feedback på at genindføre.

Den vejledende pris på Samsung Galaxy S7 med 32 GB intern lagerplads er i Danmark 5.699 kroner, mens den kurvede Galaxy S7 edge koster 6.499 kroner. Der er dog allerede sket et lille prisfald på den almindelige Galaxy S7. På Mobilpriser.dk kan du se de bedste priser på Samsung Galaxy S7 og ikke mindst Galaxy S7 edge.

Læs også: Samsung Galaxy S7 Edge – Unbox og første test [WEB-TV]

Samsung Galaxy S7 er allerede blevet anmeldt på Mobilsiden.dk, og det blev til en velfortjent karakter på 5,5 ud af 6 stjerner.