Nye Jabra hovedtelefoner med Dolby-lyd

Jabra introducerer tre nye slidstærke hovedtelefoner med Dolby-lyd.

Nye Jabra hovedtelefoner med Dolby-lyd

På årets Mobile World Congress har danske Jabra introduceret tre nye stereoheadsets, der alle er med Dolby-lyd. De tre headsets har skandinavisk design og ifølge Jabras pressemeddelse er lyden kræs for alle musikelskeres ører.

Både den trådløse Jabra Revo wireless og den ledningsbaserede Jabra Revo er fremstillet med en solid konstrueret aluminiumsramme, stålhængsler og en splintfri hovedbøjle, som sikrer høj fleksibilitet.

Det lille Jabra Vox headset er ifølge Jabras pressemeddelse sammensat af førsteklasses materialer, udstyret med forstærkede kabler, der ikke filtrer.

Jabra og Dolby Laboratories har samarbejdet om at om at integrere Dolby Digital Plus i Jabras Sound App. Applikationen leverer Dolby Digital Plus surround sound med forbedret bas og højfrekvenstoner, og man kan bruge den indbyggede Graphic Equalizer med indbyggede og personlige indstillingsmuligheder.

Endelig får man en funktion, der hjælper med at finde præcis de Jabra headsets, der giver den optimale lyd oplevelse. Jabra Sound App gør det ligeledes muligt at oprette og administrerer playlister og dele musik via sociale medier.

Efterfølgende nyt om emnet

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 18/2/2013 fik historien nye ben at gå på med nyheden; LG Optimus G – en smartphone med G-kraft (mobiltest) – Den finder du her. Vi følger op på temaet. Læs de seneste nyheder her.