OnePlus’ tidligere mobiler får ikke ny natfoto-funktion

Ved OnePlus 7-eventet lancerede producenten forbedringer til deres brugerflade. Desværre kommer ikke alle funktioner til tidligere modeller.

OnePlus’ tidligere mobiler får ikke ny natfoto-funktion

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

De nyeste flagskibe fra OnePlus kommer med en nyere version af producentens brugerflade, OxygenOS, denne gang i version 9,5. Det er stadig Android 9 Pie, som vi også ser i flere tidligere OnePlus-modeller. Udover små forbedringer og generelle optimeringer, så kommer OxygenOS 9,5 med nye funktioner. Nogle af disse kommer til tidligere modeller, men den nye forbedrede natfoto-funktion gør ikke. 

Nightscape 2.0 er OnePlus’ helt nye udgave af natfoto-funktionen i kameraet, en meget populær tilføjelse, som flere andre producenter har deres egne udgaver af. OnePlus har tidligere været gode til, at bringe nye features i OxygenOS til ældre enheder, men denne komme altså ikke videre. Ifølge OnePlus er der en ganske simpel årsag til dette, nemlig en begrænsning i de ældre enheders hardware. Hvilken begrænsning der er tale om har de ikke meldt ud, men har sikkert noget med den nye 48 megapixel sensor at gøre.

Læs også: Kameraet i OnePlus 7 Pro mod Huawei P30 Pro og iPhone XS Max

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Nu kan du komme i Zen

Heldigvis er der også lidt gode nyheder, for den nye funktion “Zen Mode” kommer til ældre modeller. Er du ikke helt klar over hvad denne funktion tilbyder, så er ideen at hjælpe med få lagt mobilen væk et øjeblik. Når Zen Mode er aktiveret, så kan man ikke bruge mobilen i 20 minutter, medmindre den ringer, du skal foretage alarmopkald eller bruge kameraet. Nok ikke noget der tiltaler alle, men ideen synes vi er ganske god. 

OxygenOS kommer desuden med en ny indbygget skærmoptager, som forhåbentlig også kommer til tidligere modeller. Men dette har OnePlus ikke kommenteret på endnu.

Læs også: OnePlus 7 Pro og OnePlus 7: Pris og tilgængelighed

Seneste nyt om Mobiltelefoner