Overblik: Boost til Huawei-mobiler, Samsung Galaxy S10-rygter

Her kan du få et overblik over de største og mest læste nyheder fra ugen, der gik.

Overblik: Boost til Huawei-mobiler, Samsung Galaxy S10-rygter

En ny uge er gået, og vi samler igen op på den forgangne uges mest læste historier. Der var særlig stor interesse omkring udsigten til, at mange af Huaweis nyere smartphones får opgraderet grafikydeevnen med helt op til 60 %, og så var der nye rygter om næste års Samsung Galaxy S10, som kommer med en fingeraftrykslæser i skærmen.

Mobilsidens læsere fik også stemt på vindermobilen i vores kameratest, som Huawei P20 Pro vandt – og som du nu kan vinde. Nedenfor følger de 10 mest læste historier i forrige uge.

Huawei giver 11 smartphones et kæmpe boost på op til 60 %
I de kommende måneder udsender Huawei en opdatering til en lang række Huawei-smartphones, som på næsten magisk vis forbedrer grafikydeevnen med op til 60 %.

Rygte: Samsung Galaxy S10-trioen får to nye fingeraftrykslæsere

Næste års tre Galaxy S10-mobiler får ikke nogen fingeraftrykslæser på bagsiden. I stedet tager Samsung fingeraftrykslæser i siden og i skærmen i brug.

Google Pixel 3 og 3 XL: Mulig lanceringsdato og danske priser
2018 er måske året, hvor Google lancerer de kommende Pixel 3-mobiler i Danmark. Vi kigger nærmere på en mulig lanceringsdato og mulige danske priser.

Her er det bedste mobilkamera i Mobilsidens blindtest
Knap 2.000 læsere har stemt på, hvilken af fem topmodeller der tager de bedste billeder. Vindermobilen har fået halvdelen af stemmerne – se hvilken her.

OnePlus er klar med en 5G-smartphone næste år
OnePlus afslører, at man i 2019 lancerer en ny topmodel, som er udstyret med 5G-teknologi som en af de første smartphones overhovedet.

Apple Maps får en ordentlig overhaling i iOS 12
Apple laver kortappen Maps helt forfra og begynder snart at forbedre kortet ved brug af data fra iPhones og egne biler, der kører rundt på vejene.

Microsoft på vej med lommevenlig Surface-enhed
Et internt Microsoft-dokument afslører, at it-giganten er på vej med en ny Surface-enhed i lommeformat – formentlig hybrid mellem en tablet og bærbar pc.

OnePlus 5 og OnePlus 5T understøtter nu Project Treble
En noget overraskende opdatering til OnePlus 5 og OnePlus 5T gør, at de understøtter det såkaldte Project Treble, som potentielt sikrer dem en længere levetid.

Ny iPad får Face ID og Animojis ligesom iPhone X
Det har længe svirret i luften, at Apple er vej med en ny iPad med iPhone X-lignende design og features. Nu er der fundet klare beviser på det i iOS 12.

Video viser dummy-udgaver af iPhone X Plus og iPhone 9
En ny video viser såkaldte dummy-udgave af to af dette års tre kommende iPhones – nemlig den 6,5″ store iPhone X Plus og den 6,1″ store iPhone 9.

Ugens tiphistorier

Tip: Skift sang på din mobil med lydstyrkeknapperne
Med appen Frinky Music Controller kan du ved brug af volume-knapperne skifte til næste og forrige sang, når du hører musik på din Android-mobil.