Polestar vil snart lancere en mobiltelefon

Elbilproducenten Polestar vil ikke "nøjes" med at lave biler mere. Allerede til december vil Polestar lancere deres første smartphone.

Polestar vil snart lancere en mobiltelefon

Den skulle være god nok, selvom det for de fleste lyder en anelse underligt. Men ligesom elbilproducenten Nio, vil også Polestar lancere deres egen smartphone. Og det er åbenbart allerede til december.

Se også: Se alle kommende elbiler

Polestar laver smartphone i samarbejde med Meizu

Hvad siger du til en Polestar-smartphone? Så kan de meget snart blive en realitet. I samarbejde med Meizu skulle Polestar være godt i gang med udviklingen af deres egen mobiltelefon.

Sidste år blev smartphoneproducenten Meizu opkøbt af Geely – og hvem er det lige , der står bag Polestar? Det er selvfølgelig også Geely. Dengang gik der rygter om, at Geely med opkøbet ville opnå en tættere integration mellem smartphone og bil.

Nyheden kommer fra selveste Thomas Ingenlath, administrerende direktør for Polestar, der også afslørede, at Polestar-smartphonen er klar til lancering allerede til december.

Ideen med smartphonen er, at overgangen fra smartphone til bil skal være sømløs.

Det er stadig uklart, om denne smartphone udelukkende er til det kinesiske marked eller om det er en global lancering. Meizu har også udviklet en Android Auto-lignende platform til biler, der går under navnet Flyme.

En high-end smartphone

Meizu er bedre kendt for at lave budget- og mellemklassetelefoner, men Polestar-mobilen skulle være high-end i stil med andre flagskibstelefoner på markedet.

Der er ikke lækket et design eller specifikationer endnu, men vi holder selvfølgelig øje.

Polestar har også nye elbiler på vej

Polestar springer ikke 100 procent ud som smartphoneproducent og har selvfølgelig også nye elbiler på vej. Lige på trapperne er Polestar 3, der er blevet forsinket.

Til næste år kommer Polestar 4, der er en familievenlig crossover med en pris lige under 600.000 kroner.

Derudover kommer der også en Polestar 5, en premium sedan, og en Polestar 6, der er en sporty roadster.

Se også: Test af elbiler