Sådan følger du aftenens lancering af Google Pixel 2

Når Google løfter sløret for Pixel 2 og Pixel 2 XL den 4. oktober, kan du se med hjemmefra. Google har nemlig allerede offentliggjort en livestream.

Sådan følger du aftenens lancering af Google Pixel 2

Google har forberedt sig i god tid på lanceringen af Pixel 2 og Pixel 2 XL. Allerede to uger før præsentationen af telefonerne er den officielle livestream offentliggjort på YouTube, så du kan følge med hjemmefra.

Læs også: Google Pixel 2 og Pixel 2 XL: Billeder og priser afsløret

Livestreamen finder du på denne side, og du kan også finde den indlejret nedenfor. Hvis du vil sikre dig ikke at gå glip af eventen, kan du indstille en påmindelse inde i videoafspilleren, så du får besked, når det hele går løs. Alternativt kan du blot sætte kryds i kalenderen ud for den 4. oktober klokken 18:00 dansk tid.

Disse nyheder kan du forvente

De to største nyheder fra Googles event bliver naturligvis de to telefoner Pixel 2 og Pixel 2 XL, som er produceret af henholdsvis HTC og LG. Netop HTC kommer formentlig også på dagsordenen, da Google i går kunne meddele, at man har købt omkring halvdelen af HTC stab af 4.000 ingeniører. HTC er derfor fortsat en selvstændig producent – men nu en endnu mere svækket af slagsen. Google, derimod, er nu bedre rustet til at designe og udvikle egne hardwareprodukter i fremtiden.

Læs også: Ny Google Pixelbook, Home Mini og Daydream View lækket

Netop hardwareprodukter bliver der masser af ved Googles event. Ud over de to nye Pixel 2-smartphones, bliver der nemlig også præsenteret tre andre produkter. En ny bærbar computer ser dagens lys – helt præcist en Chromebook med navnet Pixelbook. Dertil kommer også en ny og mindre Google Home Mini-højttaler, som skal tage konkurrencen op med Amazon Echo Dot – en lille højttaler med assistenten Alexa indbygget.

Den sidste nyhed, som Google ventes at vise frem, er en forbedret udgave af VR-headsettet Daydream View. Billeder af og priser på begge Pixel-telefoner og de tre øvrige produkter er alle blevet lækket tidligere på ugen.