Samsung Galaxy A8s med Infinity-O skærm er nu officiel i Kina

Samsung har nu endelig offentliggjort den første telefon med hul i skærmen.

Samsung Galaxy A8s med Infinity-O skærm er nu officiel i Kina

Samsung Galaxy A8s bliver den første telefon med et “kamerahul” i skærmen fremfor en notch. Samsung kalder designet for Infinity-O, og det blev først præsenteret ved Samsungs Developer Conference tidligere på året.

Læs også: Huawei går samme vej som Samsung med ny telefon

Dermed ser det ud til, at Samsung slår Huawei i kapløbet om at udskifte notchen med et hul. Huawei har for nyligt teaset for en telefon, med et lignende skærmdesign.

Samsung galaxy A8s
Samsung Galaxy A8s kommer i en række forskellige farvevalg. Foto: gsmarena.com

Udover frontkameraets placering kan vi fortælle, at telefonen kommer i varianter med 6 eller 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, hvilket kan udvides med 512 GB via microSD. Telefonen køres af et ganske hæderligt Snapdragon 710-chipset, hvilket absolut ikke er fra laveste hylde. Alt i alt kunne det tyde på, at der er tale om en mellemklasse-telefon i den høje ende.

Kamerahullet i skærmen måler 6,7 mm i diameter, mens selve skærmen måler 6,4 tommer. Opløsningen er på 1.080 x 2.340 pixels og billedformatet hedder 19.5:9. Der bliver ikke nævnt noget om Super-AMOLED, så vi regner med at der er tale om en LCD IPS-skærm.

Læs også: Billeder viser Samsung Galaxy S10 med stort hul i skærmen

På bagsiden er der tre kameralinser, hvoraf det første to er henholdsvis en 24 MP hovedlinse med en blænde på f/1.7, og en telefoto-linse på 10 MP med en blænde på f/2.4. Den tredje linse på bagsiden bliver udelukkende brugt som dybdesensor. Frontkameraet er 24 MP med en blænde på f/2.0.

Telefonen har et batteri på 3.400 mAh og understøtter hurtigopladning via USB-C. Styresystemet er Android 8.1 til at starte med, men mon ikke de opdaterer til januar, sammen med Samsungs andre Android Pie-kompatible telefoner.