Samsung Galaxy Note9: Farver og priser lækket

Der er lidt over et par uger til Samsungs afsløring af Galaxy Note9, men nu er der lækket farver og priser. Og den bliver ikke billig.

Samsung Galaxy Note9: Farver og priser lækket

Vi er sådan cirka 16 dage fra en præsentation af Samsung Galaxy Note9, hvilket betyder at rygtebørsen kører på fulde omdrejninger. Vi har allerede set den kommende trådløse oplader, som skulle kunne oplader to enheder på én gang. Vi har også set et muligt nyt smartwatch fra Samsung kaldet Galaxy Watch, uheldigvis lækket af Samsung selv.

Men nu er der mere nyt. Samsung Galaxy Note9 skulle efter sigende komme i tre farver: blå, sort og brun. De officielle navne for farverne skulle være Midnight Black, Coral Blue og Teddy Brown. 

De får desuden og hver deres farve S-Pen. Den blå får en gul, den sorte en sort og den brune en brun.

Læs også: Dropper Samsung Galaxy Note-serien fra næste år?

galaxy note9 blå og sort
Foto: Winfuture.de

En pris der matcher iPhone X

Prisen på Galaxy Note9 i den mindste udgave, 128GB, skulle blive ca. 1000 euro. Vi skal nok forvente at den kommer til at koste omkring de 8.000 kroner i de danske butikker. Der skulle også komme en 512GB, prissat til omkring 1250 euro.

Galaxy Note9 farver tilbehør
De tre kommende farver på Samsung Galaxy Note9: blå, brun og sort. Foto: Androidheadlines.com

Forskelligt tilbehør i salgspakkerne

Derudover kommer der måske forskelligt tilbehør, som man kan få gratis med når man køber en Note9. Man skulle kunne vælge imellem en Samsung DeX dock, Samsung Gear S3 Frontier smartwatch eller Gear Icon X in-ear hovedtelefoner. Nogle ret fede produkter, som helt sikkert vil friste mange.

Samsung Unpacked den 9. august

Samsung Unpacked afholdes i New York den 9. august klokken 17 dansk tid. Du vil selvfølgelig kunne følge eventet her på Mobilsiden.dk, da vi selv deltager i det.

Læs også: Samsung sender morsom stikpille til Apple

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...