Mofibo får snart flere bøger på hylderne

Mofibo og Storytel bliver lagt sammen og Mofibo bliver det fortsættende navn i Danmark. Kunderne kan forvente et større bibliotek.

Mofibo får snart flere bøger på hylderne

Det er ikke mere end tre år siden svenske Storytel opkøbte den danske konkurrent Mofibo for cirka 100 millioner kroner. Siden da har de to tjenester kørt i seperat, men bliver nu lagt sammen.

Fremover vil Mofibo være lydbogstjenestens navn i Danmark, hvilket ender med at give kunderne en stor fordel. Litteraturudvalget bliver nemlig dobbelt så stort.

“Storytels ledende skandinaviske rolle inden for indhold, service og teknologi sammen med Mofibos stærke brandkendelse, der i Danmark i øjeblikket er synonym med lytning af lydbøger”

Siger Jonas Tellander, administrerende direktør for Storytel.

Sådan får man det nye indhold

Nyoprettede Mofibo kunder og de gamle Storytel kunder får automatisk adgang til den nye service. Eksisterende Mofibo kunder får mulighed for at migrere i løbet af kort tid.

Der vil fremover kunne streames engelske e-bøger og lydbøger. Hver familiemedlem kan få sin egen bogreol og børn kan få filtreret indholdet, så de kun får vist indhold beregnet til dem. 

Mofibo koster 129 kroner per måned for en enkelt bruger. Skal man dele tjenesten som familie, så koster det 159 kroner.