Nordens største messe for elbiler kommer til Danmark

Til oktober indtager Nordens største elbilmesse Danmark. Messen varer tre dage og har et bredt udvalg af elbiler og plug-in-hybridbiler fra kendte bilmærker.

Nordens største messe for elbiler kommer til Danmark

Til oktober kommer Nordens største messe med elbiler og plug-in hybridbiler Danmark, hvor der vil være masser at se på for bilinteresserede og dem der overvejer en elbil.

29.-31. oktober får Danmark sin første messe for elbiler, plug-in-hybridbiler og opladning, når eCarExpo afholdes i Øksnehallen i København. Trafikminister Benny Engelbrecht åbner messen, og de besøgende kan se eller prøvekøre op mod 50 forskellige elbiler og plug-in-hybridbiler.

 De elektriske biler har erobret Danmark. Der kører nu over 100.000 elbiler og plug-in-hybridbiler på de danske veje, og størstedelen af bilmærkerne kan man møde på elbilmessen eCarExpo, som trafikminister Benny Engelbrecht åbner 29. oktober i Øksnehallen i København.

“Danskerne er klar til en dedikeret messe for elbiler, plug-in-hybridbiler og opladning, og det får de med eCarExpo. Messen er i flere år blevet afviklet med succes i Göteborg og Stockholm. Senest var der over 100 udstillere og 14.500 besøgende i løbet af tre dage i Stockholm. Nu er det Danmarks tur, og vi er stolte af, at det er med FDM og Region Hovedstaden som hovedsponsorer”, siger Camilla Messer Thomsen, projektleder og talsperson for eCarExpo Danmark.

Læs også: Nobelprisvinder: Apple vil løfte sløret for elbil-projekt i år

Få en tur i en elbil

Der er ligeledes tale om en messe over tre dage i København. Fredag 29. oktober er en dag for branchen, virksomheder og kommuner, mens lørdag 30. oktober og søndag 31. oktober er for alle – ikke mindst de mange danskere, der overvejer at anskaffe en elbil eller plug-in-hybridbil.

“På eCarExpo kan de opleve et bredt udvalg af elbiler og plug-in-hybridbiler fra bilmærker som KIA, Hyundai, Tesla, Polestar, Mercedes-Benz, BMW, MINI, Renault, Dacia, Fiat, Jeep, MG, Aiways, Jaguar og Land Rover. Samtidig giver eCarExpo mulighed for at prøvekøre mange af elbilerne på en rute rundt i København. Turene starter og slutter foran Øksnehallen, hvor vores ladepartnere E.ON, Clever, ChargeAmps og PowerFuel sætter ladestandere op til lejligheden”, siger Camilla Messer Thomsen.

Elbilmessen i Øksnehallen er således en god anledning til at få svar på sine spørgsmål til elbiler og plug-in-hybridbiler.

“Vi oplever, at bilisterne har mange spørgsmål og overvejelser i forhold til at skiftet til en elektrisk bil. Vi har over de seneste år opbygget en stor erfaring i at rådgive bilisterne om alt fra opladning til valg af bil. Derfor er det kun naturligt for os at være en del af eCarExpo, hvor vi glæder os til at møde en masse nysgerrige bilister, og dele ud af den viden vi har fra både vores rådgivning og test af de mange el- og plugin-hybridbiler, der allerede er på markedet”, siger FDM’s administrerende direktør Thomas Møller Thomsen.

Billetsalget til eCarExpo 2021 i Øksnehallen i København starter inden længe.

Læs også: Ny teknologi gør det let at undgå optagede ladestandere

Mere om emnet

Fortællingens videre forløb. Daniel Søgaard Hald gik videre med sagen. Allerede d. 19/1/2021 fulgte vi historien op med fortællingen om Undersøgelse: Elbiler er bedre for planet og pengepung – Læs fortsættelsen her. De seneste nyheder om temaet kan du læse her.