Nu bliver Google Maps mere detaljeret og flottere

Google er nu klar med en stor opdatering til korttjenesten Google Maps. Opdateringen giver et langt mere detaljeret kort, som gør det lettere at skelne mellem områder og forstå de forskellige miljøer. Se forbedringen her.

Nu bliver Google Maps mere detaljeret og flottere

Det er 15 år siden Google lancerede Maps, som skulle vise sig at blive en af deres mest populære tjenester med over 1 milliard brugere hver måned. Siden lanceringen har Google løbende forbedret tjenesten og kortet og tilføjet nye funktioner. I denne uge ruller Google et mere detaljeret kort ud, som gør det lettere at forstå områder og planlægge ruter og besøg.

Google Maps-kortet får et gevaligt løft, som gør det meget lettere at skelne mellem områder, både i naturen og i byerne. Ifølge Google vil det nye og forbedrede kort være tilgængeligt i de 220 lande, som i øjeblikket understøttes af Google Maps, så vi herhjemme vil også kunne nyde godt af det.

Læs også: Google Maps viser nu trafiklys på kortet

Brugte satellitbilleder for flere detaljer

Ifølge Google er der brugt satellitbilleder for at forbedre detaljegraden i kortet, i kombination med en farve-algoritme. Resultatet er et langt mere detaljeret kort, som gør det lettere at se forskellene i de forskellige miljøer, om det er sneklædte bjerge, grønne marker, sandstrande eller store byer. Og som man kan se herunder, så er forskellen ganske stor:

Google Maps Island
Det nye for forbedrede Google Maps til højre.

Udover ovenstående forbedringer, så bliver Maps nu også mere detaljeret i udvalgte byer. I New York, San Francisco og London vil man snart kunne skelne mellem forskellige gadeegenskaber som vejbaner, fortov, gangbroer og gågader.

Læs også: Google Maps får opdateret design og nyt logo

Kommer inden det forbedrede Apple Maps

Denne opdatering til Google Maps kommer (tilfældigvis) kort inden Apple er klar med deres forbedrede Maps. Her har Apple tilføjet bedre navigation på cykel, i elbil og meget mere.

Læs også: Det nye Apple Maps planlægger ruten i elbil

Emnet følges op

Her følger vi op med den seneste udvikling om emnet. Lasse Olsen kunne ikke slippe temaet. 13/8/2020 kom der nyt i sagen med en vinkel på Rygte: iPhone 12 Pro-modellerne forsinket helt til novemberKlik her og læs den fulde artikel.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for sidste nyt i sagen..