Nye elbiler, der kommer i 2022

Hvilke nye elektriske biler vil 2022 byde på? Her får du et overblik over mange af de elbiler, der forventes at blive lanceret i løbet af 2022.

2021 har budt på flere elbiler end nogensinde før, men tager man et kig på de forventede modeller i 2022 bliver det endnu vildere. Her er vores overblik over nye elbiler, der kommer i løbet af 2022.

Elbiler, der kommer i 2022 er kun en lille del af denne omgang af Fokus. Er du i tvivl om hvad Fokus er? Teknofil hedder vores kanal på Youtube, hvor vi hver uge bringer en Fokus-video. Her samler op på den forgangne uges tech-nyheder, kommer med gode tips, snakker om nyeste gadgets, smart home, elbiler, fremtidens teknologi og meget mere. Hele videoen kan du se herover.

2022 kommer til at byde på elbiler fra alle de store velkendte bilproducenter, men der vil også komme nye batteridrevne biler fra mere ukendte producenter, der vil give en endnu større konkurrence. Nedenfor er et overblik over elbiler, der forventes at blive lanceret i 2022.

Læs også: De mest ventede elbiler i Danmark i 2022

Kommende elbiler i 2022

Har du tilføjelser til listen? Skriv en kommentar herunder og hjælp med at gøre overblikket mere komplet.

Se også: Disse 10 elbiler scorer bedst i sikkerhedstest

Konkurrence: Vind Sony WF-1000XM4

I denne omgang af Fokus tager vi også fat på nyheder og emner som det bedste smartwatch lige nu, ansigtsudtryk der får mennesker til at stole på medicinske robotter og svarer på seernes og læserne gode spørgsmål.

Vi sætter også gang i en ny spændende konkurrence, hvor man kan vinde Sony high-end in-ear hovedtelefoner, WF-1000XM4. Stil os et spørgsmål om teknologi under videoen på Youtube og du deltager automatisk i lodtrækningen. Vinderen udtrækkes fredag den 14. januar.

OBS: Hvis vinderen af de præmier, vi stiller på højkant i Fokus, ikke har kontaktet redaktionen omkring præmien inden for fire uger, bliver lodtrækningen annulleret og præmien vil indgå i en ny lodtrækning på et senere tidspunkt.

Se også: Test af Sony WF-1000XM4

Sagen efterfølgende

Vi følger op med den seneste udvikling. Daniel Søgaard Hald gik videre med historien. 29/12/2021 publicerede redaktionen en vinkel omkring De mest ventede elbiler i Danmark i 2022Klik her for at åbne artiklen.. Tjek også seneste nyt om temaet her..