2040 Polestar motorcykel har LiDAR system og drone

Polestar C60 Concept Motorcycle er elmotorcykel anno 2040 med cool design og LiDAR-drone til at gøre køreturen lidt sjovere.

Elektriske motorcykler kender vi. De kommer i alle størrelser og former. Designeren Vinay Raj Somashekar imponerer dog med et nyt e-bike koncept som ifølge designeren selv afspejler teknologien i år 2040.

Elmotorcykel med LiDAR-drone og robust design

Den nye e-bike kommer med en LiDAR-drone, der kan fange smukke 16K videoer med 36 x zoom og har en rækkevidde på 3 kilometer. Den har også det, han kalder for “Odins Øje” på fronten af motorcyklen, der med hjælp af LiDAR systemet med smart sensor og crash avoidance kan hjælpe føreren i mere udfordrende terræn.

Polestar C60 Concept Motorcycle hedder den og så har den et grafenbatteri. Opladning tager ingen tid og man kan nå ud på lange distancer på dens batteritid.

Motorcyklens design er domineret af de sekskantede former, som er kendt for at være nogle af de mest robuste af slagsen. Den samme stil ses på motorcyklens front, hvor dronen smart og nydeligt sætter sig fast, når den ikke er i luften.

Se også: Find priser på opkoblede produkter

Kør også helt på egen hånd

Motorcyklen tilbyder også en ‘Zen Mode’ hvor det muligt for føreren at gøre sig fri af alle assisterende- og sikkerhedsmidler, således at man helt selv kan tage styringen og nyde turen.

Skulle man have lyst til at skærpe sine førerevner, kan man udforske hvad ’Track Mode’ har at byde på. Polestar C60 Concept Motorcycle er som navnet slår fast, blot et koncept. Men det er bestemt et koncept, vi meget gerne så blive til virkelighed. Motorcyklen ser spændende ud og den ekstra tilføjelse med LiDAR-dronen emmer af overskud.

Se også: Nyheder om elmotorcykler og elbiler