Årets elbil 2024: Hvilke tre elbiler mener du er de bedste?

Vær med til at kåre Årets elbil 2024 ved at stemme på, hvilke biler du synes er de bedste og mest interessante på markedet lige nu.

Årets elbil 2024: Hvilke tre elbiler mener du er de bedste?

Hvert år stiller vi det samme spørgsmål. Hvilke elbiler mener du er blandt de bedste og mest interessante elbiler på markedet lige nu? Nomineringen af Årets elbil 2024 bør selvfølgelig baseres på danskernes drømme, forventninger og krav. Stem på Årets elbil 2024.

Din mening vejer absolut mest i kåringen af Årets elbil 2024. Det er trods alt dig, der risikerer at brænde nallerne eller prise sig lykkelig over valget af elbil. Derfor skal du selvfølgelig også være hoveddommeren i vores dommerpanel i kåringen af Årets elbil 2024.

Læs også: Sammenlign elbiler på pris og kvalitet

Stem på Årets elbil 2024

Med kåringen af Årets Elbil 2024 ønsker vi at kaste lys over populære elbiler, som kan bestilles senest 1. februar 2024, og som derved er tilgængelige for danskerne det meste af 2024.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Spørgeskemaet består kun af elbiler, der enten allerede er tilgængelige på det danske marked eller forventes at blive det senest 1. februar 2024. Årets Elbil 2024 er altså elbiler, som er leveringsdygtige i det meste af 2024. NB! Din stemme er anonymiseret, og du modtager ingen e-mails eller markedsføringskampagner, når du afgiver din stemme på Årets elbil 2024.

Din stemme tæller i kåringen af Årets elbil

Din stemme betyder mest i kåringen af Årets bil 2024. Den tæller 100 procent i nomineringen af Årets elbil 2024. De tre bybiler, sedaner, SUV’er og familiebiler med flest stemmer går videre til den endelige kåring den 11. december 2023.

Læsernes stemmer vægter 25 procent i den endelige kåring af Årets elbil 2024. Elbilernes aktuelle pris vægter også 25 procent, mens elbilernes kvalitetsbedømmelser vægter 50 procent i den endelige bedømmelse og kåring.

Priserne er de aktuelle salgspriser hos bilproducenterne, mens elbilernes kvalitetsbedømmelser er den samlede bedømmelse, som elbilen har opnået ved grundige test gennemført af motorjournalisterne på Mobilsiden.dk og/eller uvildige og troværdige udenlandske testmiljøer.

Vores motorjournalister, Lasse Olsen og Daniel Søgaard Hald, har indtil nu testet og prøvekørt over 50 forskellige elbiler, men vi vil rigtig gerne vide, hvad du mener. Hvilke elbiler mener du er de bedste og/eller mest interessante på elbilmarkedet i dag?

Baseret på dine stemmer, elbilernes aktuelle priser og valide kvalitetsbedømmelser kårer vi Årets elbil 2024.

På forhånd tak for din stemme, som betyder meget i kåringen af Årets elbil 2024.

Vi anbefaler:
Tilbud på privatleasing af elbiler
Elbiler der er Bedst i test
Tjek de billigste elbiler