Hyundai bekræfter forhandlinger om Apple Car er stoppet

Hyundai bekræfter nu, at forhandlingerne med Apple om Apple Car er brudt sammen. Dermed skal Apple finde en ny partner at køre videre med.

Hyundai bekræfter forhandlinger om Apple Car er stoppet

For nylig meldte bilproducenten Hyundai ud, at de var i forhandlinger med Apple om produktionen af Apple Car. Det faldt angiveligt ikke i god jord hos Apple, der har ry for at gøre alt for at holde alt og alle tæt ind til kroppen. Derfor kunne Bloomberg for et par dage siden citere anonyme kilder for, at samarbejdet var sat på pause.

Se også: Få bredbånd i bilen

Hyundais forhandlinger om Apple Car er brudt sammen

Nu bekræfter Hyundai så, at forhandlingerne med Apple om at samarbejdet om produktionen af Apple Car er stoppet. De oplyser ikke grunden til dette, men det er nærliggende at tro, at de ikke har fulgt Apples krav og forventninger til fortrolighed.

Det betyder ikke nødvendigvis, at Apples planer om at præsentere en decideret bil, er kørt af sporet. Det er normalt at forhandle mere flere potentielle partnere på samme tid. Apple skulle således være i dialog med mindst seks forskellige bilproducenter.

Spørgsmålet er, hvor mange af disse der har setuppet til at kunne håndtere produktionen af Apple Car. Uanset hvad, så lader det til, at Hyundai og søterselskabet Kia, der var udset til at skulle stå for selve produktionen, ikke er i spil mere.

Se også: Nyheder om biler

Mere om stoffet

Selvfølgelig fulgte vi op. Steen Jørgensen fulgte op på historien. 8/2/2021 gik vi videre med artiklen Apple og Hyundai pauser forhandlinger om Apple Car – Læs videre her. Få også seneste nyt om temaet her.