Audi Q6 e-tron og Q6 Sportback e-tron: Her er de første billeder

De kommende Audi Q6 e-tron og Q6 Sportback e-tron er for første gang blevet fanget på kamera uden kamuflage. Se de første billeder her.

Audi Q6 e-tron og Q6 Sportback e-tron: Her er de første billeder

Den næste elbil fra Audi bliver Q6 e-tron, der indtil videre kun er vist frem med kamuflage. Nu få et meget bedre indtryk af den, da den er blevet fanget på kamera uden kamuflage.

Se også: Priser og billeder på fremtidige elbiler i Danmark i 2024 

Sådan ser Audi Q6 e-tron og Q6 Sportback e-tron ud

Audi Q6 e-tron skulle gerne være klar til lancering i starten af 2024, men der dog rygtet forsinkelser grundet den nye software i bilen. Indtil videre er den kun blevet vist frem med kamuflage på, men den er nu den blevet fanget næsten uden forklædning på kamera.

Som de fleste nok kan se, byder Audi Q6 e-tron og A6 Sportback e-tron på et klassisk og velkendt Audi-design, der ikke overrasker.

Som man kunne forvente ligner den en mellemting mellem Q4 e-tron og Q8 e-tron.

Der ser altså ikke ud til at ske det mere med det udvendige design. Derimod er der større nyheder under motorhjelmen og i kabinen.

Se også: Tjek priser på de bedste SUV’er

Specifikationer på Audi Q6 e-tron

Audi Q6 e-tron forventes nemlig at få et stort 100 kWh batteri, som giver den en lang rækkevidde. Rækkevidden kan være tæt på 700 kilometer.

Basismodellen får 375 hestekræfter, mens en variant med firehjulstræk får 483 hestekræfter med boost op til 510 hestekræfter. Sidstnævnte kan være en SQ6.

Den kommende Q6 er bygget på en helt ny PPE-platform og et 800-volts elektrisk system. Det skulle give en maksimal ladeeffekt på hele 270 kW, og 10-80 procent burde derfor kun tage omkring 20-25 minutter ved en meget kraftig ladestander.

Audi Q6 e-tron får derudover en stor opgradering af infotainmentsystemet. Den nye software er baseret på Googles Android Automotive med Audis egen brugerflade og funktioner lagt henover.

Den vil have en 11,9 tommer førerskærm med “Audi virtual cockpit”, en 14,5 tommer infotainmentskærm samt et 10,9 tommer passagerdisplay. Der vil dertil være et nyt head-up-display med augmented-reality (AR).

Førerskærm og infotainmentskærm er udformet som en kurve, og displayet er med sin buede form rettet mod føreren.

Se også: Priser, leasingtilbud og prøvetur i nyeste elbiler

Audi Q6 e-tron med nye software.

Audi Q6 e-tron kommer i starten af 2024

Audi Q6 e-tron og A6 Sportback e-tron forventes lanceret i starten af 2024. Prisen for Audi Q6 e-tron forventes at starte ved 550.000 kroner, Q6 Sportback e-tron ved 590.000 kroner og SQ6 e-tron ved 720.000 kroner.

Se også: Disse elektriske SUV’er er bedst i test

Se også:
Find den bedste forsikring til elbil hos If
Guide til ladeboks og hjemmeopladning