Ny Audi Q4 e-tron lanceret: Se specikationer og dansk pris

Audi Q4 e-tron er nu klar i en 2024-model med flere forbedringer, heriblandt større ydeevne, længere rækkevidde og hurtigere opladning.

Ny Audi Q4 e-tron lanceret: Se specikationer og dansk pris

Audi er nu klar med en opdateret Q4 e-tron modelår 2024 med flere forbedringer under motorhjelmen. Vi tager et kig på nyheder, specifikationer og og danske priser på den nye Audi Q4 e-tron.

Se også: Alle elbiler fra Audi

Hvad er nyt i Audi Q4 e-tron 2024?

Designmæssigt er der ikke meget nyt at finde på 2024-modellen af Audi Q4 e-tron. Derimod finder man flere forbedringer under motorhjelmen, hvor man finder nyudviklet elmotor med større ydeevne og bedre effektivitet, en hurtigere lynopladning og mere standardudstyr.

Længere rækkevidde og større ydeevne

Det lille batteri på 51,5 kWh i Q4 e-tron 35 er droppet og alle de nye modeller kommer med et 77 kWh batteri. Det betyder ikke, at rækkevidden er den samme dog.

Den nye Q4 e-tron er nemlig udstyret med komplet nyudviklet elmotor med større effektivitet og mere ydelse, som vi gætter på er Volkswagens APP550-motor, da dette også stemmer med ydeevnen.

Basismodellen (Q4 Progress 45 e-tron) med baghjulstræk yder 210 kW, mens de to andre med firehjulstæk yder 210 kW (Q4 Progress 45 e-tron quattro) og 250 kW (Q4 Progress 55 e-tron quattro) fordelt på for- og baghjul.

Den større ydeevne betyder også, at de har fået hurtigere acceleration fra 6,7 sekunder og ned til 5,4 sekunder fra 0-100 km/t. Alle tre varianter har en tophastighed på 180 km/t.

Hurtigere opladning

Man finder også en forbedring af ladetiden i den nye Audi Q4 e-tron. 2024-modeller har et batteri med optimeret cellekemi til DC-lynladning, som 10-80 procent ny sker på ned til 28 minutter. Det er en forbedring på 5 minutter.

Quattro-modellerne en DC-ladeeffekt på op til 175 kW, mens den baghjulstrukne kommer op på 135 kW.

Mere udstyr

Fremover hedder basisudstyrspakken ”Progress” i Audi Q4 e-tron, hvor der er skruet mere op for standardudstyret i forhold til tidligere.

Blandt nyhederne er blandt andet flere assistentsystemer som standard, som adaptiv kørselsassistent med nødsituationsassistent, adaptiv hastighedsassistent med hastighedsbegrænser, parkeringsassistent plus med parkeringshjælp og omgivelseskameraer.

Der er også mere sikkerhedsudstyr, Audi MMI Navigation plus, Audi connect Navigation & Infotainment plus, Advanced eksteriørpakke i standardpakken.

Se også: Test af elbiler

Pris på ny Audi Q4 e-tron (2024)

Den nye Audi Q4 e-tron 2024 har fået en dansk pris fra 419.990 kroner for Q4 45 e-tron. Der er endnu ikke priser på de andre varianter.

Den nye Q4 e-tron kan bestilles fra den 26. september.

Se også: Se ifs tilbud på elbilforsikring