Disse elbiler er på vej fra BMW

Hvilke elbiler er på vej fra BMW? Vi tager et kig på det nuværende og kommende udvalg samt bilproducentens overordnede elektriske målsætninger.

Disse elbiler er på vej fra BMW

Der er fart på elektrificeringen hos BMW, der i dag har et af de største udvalg af helt elektriske biler. Det betyder dog ikke, at den velkendte tyske bilproducent hviler på laurbærrene, for i de kommende år skrues der yderligere op for elbil-lanceringerne. Allerede til næste år forventer BMW, at hver femte solgte bil er en ren elbil. Her tager vi et kig på BMWs nuværende elbiler samt de kommende modeller.

Se også: De nyeste elbiler på markedet

Det er BMWs overordnede mål, at halvdelen af deres bilsalg skal være elektrisk inden 2030. I 2024 forventer BMW, at  mindst hver femte af virksomhedens nye biler være fuldelektriske. I 2025 er det en fjerdedel og i 2026 cirka en tredjedel. BMW har store forventninger til deres kommende elbiler.

BMW fortæller, at de i 2025 vil lancere deres såkaldte “Neue Klasse” af elbiler, der forventes at være et stort spring frem. Hvad det præcis betyder vides ikke, men noget har producenten dog fortalt. Elbiler i Neue Klasse vil have længere rækkevidde, batterierne vil have større holdbarhed, bilerne vil være mere bæredygtige og prisen kan muligvis også komme ned. Dertil vil BMWs elbiler også få nye designlinjer.

Se også: Billigste elbilforsikring?

Nuværende og kommende elbiler fra BMW

Hvilke elbiler tilbyder Audi nu og hvilke kommer snart? Det tager vi et kig på nedenfor. BMW tilbyder i dag fem forskellige elbiler og flere nye er under udvikling. Desværre er den tyske bilproducent meget hemmelighedsfulde omkring kommende modeller.

Nuværende elbiler fra BMW

  • BMW i4: Elektrisk sedan med coupéform
  • BMW iX1: Deres mindste elektriske SUV
  • BMW iX3: Mellemstor elektrisk SUV
  • BMW iX: Mellemstor elektrisk SUV
  • BMW i7: Stor elektrisk sedan

Kommende elbiler fra BMW

  • BMW i5: I år lanceres en elektrisk BMW 5-serie
  • BMW i5 Touring: Næste år kommer en Touring-variant af i5 (stationcar)
  • BMW M-model: En ægte M-model på ren elbil er også på vej. Den forventes at have fire elektriske motorer
  • BMW i3: Rygter fortæller en ny elektrisk 3-serie er på vej

Hvad er der ellers på vej fra BMW? Ja, det må vi vente med at se. Vi kan anbefale at læse om de kommende BMW Neue Klasse her og hvad de forventes at bidrage med.

Se også: Nyheder om elbiler