Ny BYD Tang: 7-personers SUV med længere rækkevidde

BYD er på vej med en ny udgave af 7-sæders elbilen Tang, der vil byde på længere rækkevidde, hurtigere opladning og mere udstyr. Se specifikationer på ny BYD Tang.

Ny BYD Tang: 7-personers SUV med længere rækkevidde

BYD har lanceret en ny udgave af deres store elektriske familievogn, der byder på store opgraderinger. Et nyt og meget større batteri giver en langt bedre rækkevidde, men der er også andre forbedringer.

Se også: Priser, tilbud, test og sammenligning af elbiler

Store opgraderinger til ny BYD Tang

Vil man gerne have en 7-personers elbil er der i dag ikke mange muligheder – specielt hvis prisen skal være overkommelig. Den åbning så BYD og introducerede derfor Tang, sammen med Atto 3 og Han, da de kom til Danmark i oktober 2022.

Tang er en stor og rummelig familiebil på ren el, der har plads til op til 7-personer med en overkommelig pris fra 599.995 kroner. Desværre blev den ikke det hit, som BYD nok havde håbet på. Der blev solgt meget få Tang herhjemme.

BYD, der solgte flere elbiler end Tesla i 4. kvartal 2023, har derfor brygget på en ny Tang.

Den nye BYD Tang har fået nogle gevaldige opdateringer, heriblandt nyt design, større batteri, hurtigere opladning og mere udstyr.

Se også: Test, bedømmelse og anmeldelse af elbiler

BYD Tang får 530 kilometer rækkevidde

Designet på den nye Tang har fået en overhaling, og den ligner nu mere en forstørret Atto 3. Et design der generelt minder mere om BYDs andre elbiler.

En nyt batteri har også fundet vej til den nye Tang, der er vokset fra 86 til 109 kWh. Det giver den en rækkevidde på op til 530 kilometer, hvilket er fint for en elbil af denne størrelse.

Dertil har BYD givet den nye Tang en hurtigere opladning med maksimal effekt på 170 kW. Det tager 30 minutter at lade fra 30-80 procent, påstår BYD.

Indvendigt er der små forbedringer i den nye Tang, såsom et head-up display og 15,6 tommer infotainmentskærm med nyere software.

Se også: Nyheder og rygter om kommende elbiler i 2025

Pris på ny BYD Tang

Hvad er så prisen på den nye BYD Tang? BYD har endnu ikke meldt en pris ud, men vi forventer at den bliver nogenlunde den samme som på den nuværende model, altså 600.000 kroner.

Den nye BYD Tang kommer i løbet af foråret.

Se også: Se de bedste, største og sikreste elbiler til familien

Vi anbefaler:
Bedste hjemmeopladning og ladeboks til elbil
Find den bedste forsikring til elbil
De billigste elbiler på vejene i Danmark