Nu kan du privatlease en Fisker Ocean – se pris

Fristet af en Fisker Ocean, men vil du gerne have trygheden ved leasing? Se priser og informationer om privatleasing af Fisker Ocean.

Nu kan du privatlease en Fisker Ocean – se pris

Er du vild med en Fisker Ocean, men er ikke helt tryg ved at købe den? Så er der nu endelig mulighed for at lease den. Vi tager et kig på priserne på privatleasing af Fisker Ocean og hvad du skal være opmærksom på.

Se også: Se bedømmelse, test og sikkerhed for nyeste elbiler

Privatleasing af Fisker Ocean koster fra 5.990 kroner

Fisker har netop gjor det muligt, at privatleasing en Ocean. Indtil videre er det muligt med Extreme-varianten, som du kan se specifikationer på nedenfor.

Privatleasing af Fisker Ocean Extreme koster 5.990 kroner per måned. Hertil er der en udbetaling på 14.990 kroner. Aftalen løber i 36 måneder med 10.000 inkluderede kilometer per år.

Man skal dog være opmærksom på, at man udelukkende kan lease præ-konfigurerede biler, der er derfor et begrænset antal.

Vi forventer, at det senere bliver muligt også at lease basismodellen, Fisker Ocean Sport, der må formodes at få en betydeligt lavere månedlig pris. Leveringstiden er 4-15 dage.

Frister ovenstående, skal man tage kontakt til Fisker. Leasing kan ikke bestilles via hjemmesiden.

Se også: Test, bedømmelse og pris på Fisker Ocean

Specifikationer på Fisker Ocean Extreme

Extreme er topmodellen af Fisker Ocean med alt i udstyr. Her får man også det store batteri, der giver en lang rækkevidde, og firehjulstræk.

Rækkevidden på Fisker Ocean Extreme er 707 kilometer (WLTP). Den lynlader med op til 250 kW, og klarer 10-80 procent på 29 minutter.

Den yder 410 kW / 557 hk fordelt på to elektriske motorer og fordelt på dens fire hjul. 0-100 km/t tager kun 3,9 sekunder.

Bagagerummet er på 566 liter og kan udvides til 1.274 liter. Den trækker op til 1.815 kg på krogen.

Extreme har blandt andet elektrisk bagklap, ELS Studio lydsystem, opvarmede for- og bagsæder, SolarSky-soltag og mere.

Se også: Specifikationer og pris på Fisker Ocean Extreme

1 års gratis opladning med Fisker Ocean

Man får 1 års gratis opladning som ejer af en Fisker Ocean. Fisker oplyser, at ejere af Ocean, der registrerer sig hos FISKER FLEX inden den 31. marts 2024, kan nyde godt af gratis opladning på Allegos europæiske opladningsnetværk i et år.

Se også:
Elbiler, der er bedst til prisen
Kommende elbiler i 2024, 2025 og 2026
De billigste elbiler på vejene