Elektrisk Hyundai IONIQ 7 præsenteres i næste uge

En stor elektrisk SUV fra Hyundai er lige på trapperne. Hyundai IONIQ 7 vil blive præsenteret den 17. november på LA Auto Show.

Elektrisk Hyundai IONIQ 7 præsenteres i næste uge

I næste uge vil Hyundai være klar til at løfte sløret for IONIQ 7. Den store batteridrevne SUV vil blive vist frem på Los Angeles Auto Show den 17. november.

Første gang vi hørte om den elektriske IONIQ 7 var tilbage i september, hvor Hyundai efter lanceringen af den populære IONIQ viste en lille teaser på SUV’en. Nu er Hyundai klar med endnu et par teasere, som skal få godt gang i hypen om den kommende store bil.

De nye billeder af Hyundai IONIQ 7 viser mere af dens spændende design frem. Af Hyundai kaldes bilen lige nu “Seven”, men det endelig navn skulle altså blive IONIQ 7. IONIQ 7 skulle være Hyundais alternativ til fx BMW iX , Tesla Model X og Audi e-tron.

Læs også: Hyundai Genesis EV kan lades op trådløst – helt uden kabel

Låner fra IONIQ 5

Godt nok ligner IONIQ 7 ikke IONIQ 5 meget, men den skulle angiveligt låne flere ting fra denne – blandt andet undervognen. Dog kunne interiøret blive noget vi ikke tidligere har set.

Konceptet af Hyundai IONIQ 7 vil byde på et meget minimalistisk interiør med masser af blødt stof og upolerede træmaterialer, loungelignende sæder og skjulte opbevaringsbeholdere. Det fremgår ikke tydeligt af disse billeder, men det ser ud som om konceptet kunne komme med drejelige stole eller indadvendte sæder. De ser passende komfortable og futuristiske ud, men man skal ikke forvente, at disse vil være at finde i den færdige Hyundai IONIQ 7.

Det er mere sandsynligt, at den færdige IONIQ 7 vil låne dele fra elbilen IONIQ 5, der har et interiørdesign med et næsten knapfrit instrumentbræt, et infotainmentsystem med stor touchscreen og konventionelle bilsæder.

Se også: Alle elbiler i Danmark og deres rækkevidde

Hyundai IONIQ 7 – motorer og rækkevidde

Der er intet officielt om elektronik, batteri og motor i IONIQ 7 endnu, men der er dog nogle rygterne. IONIQ 7 forventes at komme i to varianter med enten en enkelt elektrisk motor eller to. En 100 kW-batteripakke skulle kunne opnå en rækkevidde på omkring 480 km. Dette skal dog tages med et gran salt.

Vi dækker præsentationen af Hyundai IONIQ 7 på onsdag i næste uge.