Hyundai lancerer vanvittig IONIQ 5 N – se dansk pris

Hyundai er nu klar med IONIQ 5 N med hele 650 hestekræfter i Danmark. Vi tager et kig på specifiaktioner og dansk pris på den vilde IONIQ 5 N.

Hyundai lancerer vanvittig IONIQ 5 N – se dansk pris

Sportsvogn eller praktisk og grøn familiebil? Nu behøver du ikke længere vælge, for den nye Hyundai IONIQ 5 N vil det hele. Se specifikationer og hvad Hyundai IONIQ 5 N koster herhjemme.

Se også: Se priser og book prøvetur i nyeste elbiler

Hyundai IONIQ 5 N koster fra 599.995 kroner

Hyundai har netop sat prisen ned på deres familie-elbil IONIQ 5, der nu koster fra 324.995 kroner. Men hvis du vil have den nye N-variant, skal du betale næste det dobbelte.

Den nye familie-cruiser og sportsvogn fra Hyundai, døbt IONIQ 5 N, koster nemlig fra 599.995 kroner.

Er den almindelig N-variant ikke nok, er der også en IONIQ 5 N Performance med en pris fra 619.995 kroner.

Dog er den nye IONIQ 5 N også en helt anden elbil. Et langt mere sporty design, sportsundervogn, nyt interiør, et større batteri og to elektriske motorer med hele 650 hestekræfter.

Se billeder og specifikationer på Hyundai IONIQ 5 herunder.

Se også: Kommende elbiler i 2024, 2025 og 2026

Billeder af Hyundai IONIQ 5 N

Se også: Test, bedømmelse og anmeldelse af elbiler

Specifikationer på Hyundai IONIQ 5 N

Søger du en praktisk elbil, hvor du samtidig kan nyde køreoplevelsen og have et stort kraftoverskud? Så kan Hyundai IONIQ 5 N være det helt rigtige valg.

Som du kan læse i vores test af Hyundai IONIQ 5 er den en ualmindelig praktisk og komfortabel bil med masser af plads. Den ny N-variant har meget af det samme, men tilføjer lige 650 hestekræfter.

Ja, den er god nok, for den IONIQ 5 N yder 650 hestekræfter fra to elektriske motorer, der driver alle fire hjul, og drejningsmoment på 770 Nm. Den sprinter fra 0-100 km/t på kun 3,4 sekunder. Det er hurtigere end en Porsche Taycan 4S.

Dog skulle IONIQ 5 N ikke kun være hurtig på den lige strækning. Den skulle også have imponerende køreegenskaber på kurvede veje. Bilens stel er ekstra stift, hvilket giver en god stabilitet og præcis styring. IONIQ 5 N har også en avanceret affjedring, der giver en komfortabel kørsel, samtidig med at den er i stand til at håndtere høje hastigheder og skarpe sving.

Derudover er den propfyldt med N-funktioner, N-interiør og ikke mindst simulerede gearskift med med gearskifte og motorlyd, der giver en ægte sportsvognsfølelse.

Hyundai IONIQ 5 N har et helt nyt og større batteri på 84 kWh, der giver en rækkevidde på op til 448 kilometer. Den har selvfølgelig også samme lynhurtige opladning, som den almindelige IONIQ 5.

Se også: Alle elbiler fra Hyundai i Danmark

Vi anbefaler:
De billigste elbiler på vejene
Elbiler, der er bedst til prisen
Vælg den rigtige forsikring til din elbil