Kia EV6 GT koster 599.900 kroner og lander snart i Danmark

Kias mest kraftfulde og nykronede flagskibsbil kommer snart til Danmark. Læs om pris, levering og specifikationer på elbilen Kia EV6 GT.

Kia EV6 GT koster 599.900 kroner og lander snart i Danmark

Den kraftfulde og vanvittig hurtige Kia EV6 GT har endelig kurs mod Danmark. Læs hvornår Kia EV6 GT kommer, hvad den koster og hvor vild den rent faktisk er.

Se også: Test af elbiler

Dansk pris på Kia EV6 GT

Den danske pris på Kia EV6 GT lander på 599.900 kroner. GT’eren er stoppet med udstyr som 20 tommer alufælge, 360 graders kamera, eljusterbare sæder med ventilation, en lang række sikkerhedsfunktioner og udstyr og meget mere. Det eneste der kan tilkøbes er glassoltag og head-up display med AR.

Kia leverer de første EV6 GT i forbindelse med årsskiftet.

Den mest kraftfulde Kia nogensinde

Hos Kia har man netop udnævnt EV6 GT som deres officielle flagskibsbil – og det er ikke så svært at forstå. EV6 GT er en sporty variant af den fantastisk Kia EV6, der klarede sig fremragende i vores test, og mærkets mest kraftfulde bil til dato.

Med to elektriske motorer, der tilsammen yder 585 hestekræfter (430 kW) og et drejningsmoment 740 Nm vil EV6 GT overraske de fleste sportsvogne, der ønsker at lege tagfat med den. Kia EV6 GT har en acceleration fra 0 til 100 km/t på blot 3,5 sekunder.

EV6 GT er også en praktisk familiebil

EV6 GT er baseret på Electric Global Modular Platformen (E-GMP), og konstrueret til at rumme bilens store elektriske kraft.

I Kia EV6 GT sidder et batteri på 77,4 kWh, der er med til at give den en rækkevidde på 424 kilometer (WLTP). Ligesom den almindelige EV6 kommer GT’eren med 800V opladningsteknologi, hvilket gør den i stand til at lade fra 10 til 80 procent på kun 18 minutter ved en lynladestander, der tilbyder en ladekraft på mindst 240 kW.

Se også: Opladning af elbil i Danmark: Find nærmeste lynlader

Godt nok er Kia EV6 GT både hurtig og sporty, men den er samtidig en rummelig familiebil. Den byder på en stor og nydelig kabine samt et bagagerum på 480 liter og et mindre frunk på 20 liter.

Se også: Husk en elbilforsikring til din nye elbil

Kia EV6 GT
Her er Kia’en du ikke bør udfordre ved trafiklyset. Så er du advaret.