Ny Kia EV6 (2025) klar i Danmark – se priser

Den nye 2025-udgave af Kia EV6 er klar i Danmark og kommer med opdateret design, længere rækkevidde, nye priser og nyt udstyr.

Ny Kia EV6 (2025) klar i Danmark – se priser

Kia har netop lanceret en ny og opdateret udgave af SUV’en EV6, som allerede nu kan købes i Danmark. Den byder på nyt design, forbedret rækkevidde og opdateret interiør. Læs mere om alle nyhederne i 2025-udgaven af Kia EV6 og se også danske priser.

Se også: Priser og specifikationer på Kia EV6

Nyt design til Kia EV6

En af de største nyheder i den opdaterede 2025-udgave af Kia EV6 er designet. Der er nemlig sket flere markante ændringer af særligt eksteriøret, som gør, at EV6 falder mere ind i producentens nylige designstil, som vi også kender fra EV9 og EV3.

Der er kommet nyt kørelys foran med Kias Star Map-signaturbelysning, og bilen har fået en mere flydende karakterlinje, der forbinder motorhjelmen med bilens nedre sektion, med den markante vingelignende kofanger.

Den nye Kia EV6 har også fået et nyt hjuldesign, og kombinationslygterne bag på bilen forstærker bilens bredde og futuristiske udseende.

Kia EV6 GT-Line (ikke at forveksle med EV6 GT) har dertil endnu mere dynamiske front- og bagkofangere, en ekstra LED-lysbjælke i midten og 20 tommer hjul.

Indvendigt er der også sket lidt. Infotainmentsystem er opdateret med forbedret brugervenlighed og nu understøttes der også OTA-opdateringer.

Rattet har nu sensorer indbygget, der registrerer berøringer, som giver en mere komfortabel køreoplevelse med fartpilot aktiveret.

Se også: Se Kias udvalg af elbiler i Danmark

Længere rækkevidde og hurtigere opladning

Der er også opgraderinger under motorhjelmen i den nye EV6, blandt andet en forbedret rækkevidde.

Den nye Kia EV6 kommer med to forskellige batteristørrelser. Et Standard Range med 63 kWh , op fra 58 kWh, der giver en WLTP-rækkevidde på 428 km og Long Range med 84 kWh, op fra 77,4 kWh, der giver en WLTP-rækkevidde på 582 km.

Nu kan EV6 dertil nå en maksimal ladeeffekt på hele 258 kW, op fra 240 kW. En opladning fra 10-80 % stadig kan klares på 18 minutter.

Standard Range-modellen har fortsat 400V DC-opladning, mens Long Range og Long Range Performance kommer med 800V ladeteknologi.

Der er nu hele fire udstyrsvarianter: Access, Prestige, Upgrade og GT-Line. Basismodellen tilbydes kun med Access og Prestige-udstyr.

Der er nu også trådløs Android Auto og Apple CarPlay i Kia EV6.

Pris på Kia EV6

Kia EV6 har i lang tid kun været til salg i Long Range-udgaver med baghjulstræk eller firehjulstræk og med Prestige- og Upgrade-udstyrspakkerne. I forbindelse med introduktionen af den nye 2025-model kan Kia EV6 dog igen fås med lille batteri og baghjulstræk og med den mindste Access-udstyrspakke ligesom i 2022.

Det betyder, at Kia EV6 nu koster fra 324.900 kr., hvilket er samme leje, som Kia EV6 oprindeligt havde som startpris.

Kia EV6 Long Range med Prestige-pakken, som i lang tid har været den billigste EV6, man har kunnet købe i Danmark, koster nu 359.900 kr. og er dermed blevet 20.000 kr. billigere.

Se også: Se kommende elektriske bybiler i 2024, 2025 og 2026

Se alle priserne på Kia EV6 (2025) nedenfor:

Variant Priser
Standard Range RWD Fra 324.900 kr.
Long Range RWD Fra 349.900 kr.
Long Range AWD Fra 404.900 kr.

Se også: Disse elbiler er Bedst i Test

Mange alternativer til Kia EV6

Den nye Kia EV6 byder på gode forbedringer samt en lavere indstigningspris. Dog er der mange konkurrenter i prisklassen, der alle gerne vil have danskernes opmærksomhed.

Blandt de bedste og mest oplagte konkurrenter er søsterbilen Hyundai Ioniq 5 med en helt identisk startpris.

Men der er også Tesla Model Y, XPeng G6, Renault Scenic E-Tech Electric, Škoda Enyaq, Volkswagen ID.4 og andre SUV’er i prisklassen omkring de 300.000 kr.

Artiklen opdateres …

Vi anbefaler:
Hvad koster Danmarks billigste elbil?
Test og anmeldelser af elbiler
if har markedets bedste elbilforsikring