Ny Mercedes EQS har længere rækkevidde og nyt design

Mercedes-Benz har lanceret ny 2024-udgave af flagskibet EQS. Den nye Mercedes EQS har længere rækkevidde og opdateret design.

Ny Mercedes EQS har længere rækkevidde og nyt design

Mercedes-Benz er nu klar med en ny og opgraderet EQS, der er bilmærkets topmodel inden for elbiler. Læs om forbedringerne og se billeder af den nye Mercedes EQS.

Se også: Priser, bedømmelse og sammenligning af elbiler

Nyt design til Mercedes EQS

Designet på den nye EQS er ikke meget anderledes end den nuværend, men kommer dog med nogle interessante ændringer. Blandt andet får topmodellen nu det velkendte Merdedes-logo på motorhjelmen.

Faktisk er det kun fronten på den nye EQS, der har fået nyt design. Mercedes er gået væk fra en futuristisk frontgrill med bittesmå logoer til et mere klassisk design i stil med S-klassen.

Der er også ændringer indvendigt i den nye EQS. Her har der været fokus på at gøre EQS endnu mere komfortabel og luksuriøs. Nu kan man også tilkøbe en Executive-interiørpakke, der blandt andet indeholder et bagsæde, der kan lænes op til 38 grader tilbage, og som gør det muligt for bagsædepassageren at folde forsædet fremad for at få bedre benplads.

Der er også mere standardudstyr i den nye EQS samt forbedret varmepumpe. Mercedes har endnu ikke afsløret alle specifikationer på de nye topmodel.

Se også: Nyeste test og anmeldelser af elbiler

Billeder af Mercedes-Benz EQS (2024)

Se også: Udvalget af premium elbiler i Danmark

11 procent længere rækkevidde

En af de store nyheder i den nye Mercedes EQS er en længere rækkevidde – hvilket er noget de fleste vil kunne sætte pris på.

Den nuværende EQS kører op til 730 kilometer på et 107,8 kWh batteri. Mercedes er ikke klar med officielle rækkeviddetal på den nye EQS, men de forventer op til 11 procent længere rækkevidde.

Det betyder, at den nye 2024-udgave af Mercedes EQS kan få en rækkevidde i WLTP over 800 kilometer. Batteriet er forøget med 10,2 kWh til 118 kWh.

Mercedes har også udstyret ny EQS med forbedret og mere effektiv regenerativ opbremsning, som skal presse et par ekstra kilometer ud af bilen.

Se også: Kommende elbiler i Danmark i 2024

Pris på ny Mercedes EQS?

Mercedes oplyser endnu ikke en pris på den nye EQS. Vi forventer dog, at prisen bliver nogenlunde identisk med den nuværende EQS. Måske endda en anelse billigere, da prisen på elbilbatterier er faldet markant. En Mercedes EQS koster lige nu fra 1.180.452 kroner.

2024-udgaven af Mercedes-Benz EQS lander senere i år.

Se også: Alle elbiler fra Mercedes-Benz i Danmark

Vi anbefaler:
Årets elbiler 2024 – se vinderne
Se ifs tilbud på elbilforsikring
Guide til opladning med ladeboks