MG Cyberster: Nye specifikationer på den elektriske sportsvogn

MG er nu klar med flere specifikationer på den åbne elektriske sportsvogn Cyberster. Læs om dens rækkevidde, ydeevne og 0-100 km/t tid.

MG Cyberster: Nye specifikationer på den elektriske sportsvogn

Tidligere i år løftede MG sløret for deres første bud på en elektrisk sportsvogn, Cyberster. Det var dog ikke mange specifikationer MG ville ud med, men nu er der endelig mere om den. Her kan vi få et indtryk af både rækkevidden på MG Cyberster, dens acceleration og mere.

Se også: Sammenlign specifikationer på elbiler

MG Cyberster tager 0-100 km/t på 3,2 sekunder

MG Cyberster kunne meget vel blive den første åbne elektriske sportvogn på markedet – hvis vi ikke regner den første Tesla Roadster med. Den ser ud til at blive lanceret før den kommende Tesla Roadster samt Polestar 6.

Det er ikke på niveau med en Tesla Model S Plaid, men 0-100 km/t på 3,2 sekunder slår de fleste andre sportsvogne, som man kunne være heldig at møde i lyskrydset.

Det er nemlig hvad den åbne sportsvogn fra MG vil kunne præstere, når den er klar til salg. Topmodellen af MG Cyberster byder på 544 hestekræfter og 725 Nm, der er fordelt på to elektriske motorer.

Den vejer knap 2 tons, så er altså ikke ligesom den letteste sportsvogn på markedet.

Se også: Få den bedste elbilforsikring hos If

Den første elektriske sportsvogn fra MG er på vej.

Kører op til 580 kilometer

Med et batteri på 77 kWh skulle Cyberster kunne køre op til 580 kilometer. Det tyder dog på, at det er efter CLTC-standarden og ikke WLTP. Det er derfor forventeligt, at en WLTP-rækkevidde er en anelse kortere.

Der kommer også en billigere variant af MG Cyberster med en enkelt elektrisk motor med baghjulstræk og et batteri på 64 kWh. Denne har en rækkevidde på 500 kilometer.

Hvornår kommer MG Cyberster?

Drømmer du allerede nu om en MG Cyberster? Så skal du væbne dig med lidt tålmodighed. MG Cyberster forventes lanceret til næste år, men der er ikke et mere præcist tidspunkt endnu.

Se også: Alle kommende elbiler i Danmark