NIO ET5 Touring – bedste elektriske stationcar?

NIO ET5 Touring er en elektrisk stationcar i høj kvalitet med teknologi og software, der overgår de tyske mærker. Se video med NIO ET5 Touring.

Du tænker automatisk på de veletablerede tyske mærker, når det gælder biler der tilbyder det bedste inden for kvalitet, komfort og design. Men du bør udvide din horisont. Vi tager i videoen herover et kig på NIO ET5 Touring.

Se også: Alle elbiler fra NIO i Danmark

I videoen herover tager vi et nærmere kig på NIO ET5 Touring. Du kan også se videoen og andre af vores videoer på kanalen Teknofil på Youtube.

NIO ET5 Touring er både bedre og billigere

Er jagten gået ind på en elektrisk stationcar, har du nok opdaget, at udvalget af meget begrænset. En af de mest interessante er NIO, der tilbyder elbilen ET5 Touring.

NIO er et kinesisk mærke, der er relativt nyt i Danmark, og som du sikkert ikke har hørt om før. NIO laver elbiler i høj kvalitet med den nyeste teknologi – og så har de flere es i ærmet, som vi kommer tilbage til.

NIO ET5 Touring er en stationcar i mellemklassen med 5 siddepladser. Den har en rækkevidde på op til 560 kilometer, firehjulstræk med 490 hestekræfter, bagagerum på 450 liter og får topkarakter i sikkerhed hos Euro NCAP.

Læs også: Stor test af NIO ET5 Touring

Det er uden tvivl fine specifikationer, men ikke noget der får dig til at glemme alt om de tyske premium elbiler. Det gør dens design, kvalitet og udstyr måske. Men hvis det ikke gør, har NIO tre meget interessante fordele.

NIO ET5 Touring har tre store fordele

ET5 Touring er en hovedpine for NIOs konkurrenter på tre parametre: Teknologi, pris og BaaS.

ET5 Touring har et virkelig brugervenlig og hurtigt infotainmentsystem, en indbygget digital assistent (NOMI) og er spækket med kameraer, radar og sensorer, der skal højne både køreoplevelse og sikkerhed.

Og så er der prisen. En NIO ET5 Touring koster fra 517.000 kroner, inklusiv batteri, hvilket er billigere end tilsvarende biler fra tyske premium bilmærker. Man kan dog også vælget at købe ET5 Touring uden et batteri.

Se også: Test og anmeldelser af nyeste elbiler

Køb den uden et batteri

Uden et batteri, spørger du? Ja, NIO tilbyder BaaS, der står for Battery as a Service. Man kan nemlig på få minutter skifte batteriet i NIO-elbiler på de såkaldte batteriskiftestationer.

Med BaaS lejer man batteriet i ET5 Touring frem for at eje det. Man slipper for alle bekymringer om batteriets helbred, og man har altid adgang til den nyeste batteriteknologi på markedet.

BaaS sikrer også en høj gensalgsværdi af din brugte NIO ET5 Touring, da vedkommende, som køber bilen, ikke står med et forældet og slidt batteri.

Der er mange flere fordele ved NIO BaaS. Læs mere om, hvorfor du bør leje batteriet i din elbil frem for at eje det.

Uden et batteri koster NIO ET5 Touring fra 424.000 kroner og leje af batteri koster fra 1.299 kroner per måned.

Se også: Sammenlign priser, specifikationer og kvalitet på elbiler

Alternativer til NIO ET5 Touring

Der er ingen tvivl om, at NIO ET5 Touring er en gennemført og virkelig god elbil, der i vores test scorer 80 ud af 100 og får bedømmelsen “Virkelig god”. Men der er bestemt også nogle gode alternativer til NIO ET5 Touring, som du også bør have med i dine overvejelser.

De bedste alternativer til NIO ET5 Touring er BMW i5 Touring og den kommende Volkswagen ID.7 Tourer.

Vi anbefaler:
Bedste hjemmeopladning og ladeboks til elbil
Find den bedste forsikring til elbil
De billigste elbiler på vejene i Danmark