BMW i5 Touring - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 605.000,- Test Score er 80/100 - Virkelig god - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på i5 Touring.

BMW i5 Touring eDrive40 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
558 kmRækkevidde (WLTP)
30 min.Ladetid (10-80%)
250 kW (340 hk)Motorens ydeevne

BMW i5 Touring er en Stationcar i Mellemklassen. Prisen d. 21 apr 24 var fra 605.000,-, hvilket placerer elbilen fra BMW som den 4. billigste Stationcar i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

BMW i5 Touring kommer i varianterne; i5 Touring eDrive40 og i5 Touring M60 xDrive. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på BMW i5 Touring har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt BMW i5 Touring eDrive40. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 80/100, hvilket placerer BMW i5 Touring som den 4. bedste Stationcar i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af BMW i5 Touring eDrive40

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af BMW i5 Touring eDrive40. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en BMW i5 Touring eDrive40

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor BMW i5 Touring eDrive40 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen