Opel lancerer Grandland Electric med 700 km rækkevidde

Opel har i dag løftet sløret for en fuldelektrisk Grandland Electric med helt op til 700 km rækkevidde. Se specifikationer, billeder og pris på ny Grandland.

Opel lancerer Grandland Electric med 700 km rækkevidde

Den nye helt elektriske Opel Grandland Electric byder på plads, komfort, lang rækkevidde, hurtig opladning og masser af udstyr. Vi tager her et kig på den.

Se også: Sammenlign elbilers priser og kvaliteter

Specifikationer på Opel Grandland Electric

Opel er nu klar med deres nok vigtigste elbil til dato, nemlig Grandland på ren el. Den nye SUV kommer med et nyt friskt design, mere plads, en meget lang rækkevidde og ikke mindst ny teknologi.

Den nye Grandland er vokset. Den er nu 173 mm længere, 19 mm højere og 64 mm bredere.  Akselafstanden er på hele 2.784 mm, hvor en Model Y til sammenligning måler 2890 mm. På bagsædet har passagererne fået 20 mm mere benplads ift. forgængeren.

Den nye Opel Grandland Electric er bygget på samme platform som Peugeot E-3008, nemlig den nye STLA Medium platform. Det betyder, at der er plads til et stort 98 kWh batteri i bunden af bilen. Dette batteri skulle give bilen en rækkevidde på helt op til 700 km.

Se også: Kommende elbiler, der kommer i 2024, 2025 og 2026

Der er også hurtig opladning. Ved en lynlader skulle den kunne lade fra 10-80 procent på 26 minutter.

Der er ingen information om dens ydeevne endnu, men mon ikke den byder på samme som Peugeot e-3008, hvor der kan vælges mellem en effekt på 170 kW eller 240 kW.

Med bagsæderne lagt ned er der 1.641 liter i bagagerummet. Opel oplyser ikke andre tal i øjeblikket.

Den er spækket med nyt udstyr, som de nye Intelli-Lux Pixel Matrix HD-lys. Den er også udstyret med en ny stor 16 tommer infotainmentskærm. Al stof i kabinen er i øvrigt fra genbrug.

Se også: Specifikationer, billeder og pris på Opel Grandland Electric

Billeder af Opel Grandland Electric

Se også: Disse elbiler er Bedst i Test

Pris på Opel Grandland Electric

Hvad kommer den nye Opel Grandland Electric til at koste, når den lander herhjemme? Der er endnu ikke en officiel pris, men vi forventer den vil koste fra cirka 325.000 kroner.

Opel Grandland lander i en prisklasse, hvor der er ekstrem konkurrence. Her finder man blandt andet Tesla Model Y, Skoda Enyaq, Volkswagen ID.4, Peugeot E-3008, Renault Scenic Electric og mange flere.

Opel er endnu ikke klar med en lanceringsdato, men vi forventer den kommer efter sommer.

Se også: Her er de billigste elbiler i Danmark

Vi anbefaler:
Alle elbiler fra Opel i Danmark
Ladeløsning med serviceaftale
Guide til opladning af elbil i hjemmet
Guide til den bedste elbilforsikring