Ny eksklusiv variant af Polestar 2 ser dagens lys

Polestar har løftet sløret for en eksklusiv variant af Polestar 2, der kun vil blive produceret i 270 eksemplarer. Prisen på Polestar 2 BTS Edition 270 er ukendt.

Ny eksklusiv variant af Polestar 2 ser dagens lys

Polestar 2, der de sidste måneder har været blandt de mest populære elbiler i Danmark, er netop blevet fremvist i en ny variant. Polestar 2 BTS Edition 270 er en eksklusiv variant af elbilen, der, som navnet antyder, kun produceres i 270 eksemplarer. Skulle du være fristet, kan den forudbestilles, men du skal stadig slippe gennem et nåleøje, for at komme til at eje den.

Se også: Polestar 2 bliver nu billigere, flottere og mere bæredygtig

Polestar 2 ” The Beast”

Kan du godt lide at tage din bil en tur på banen, ser Polestars The Beast ganske oplagt ud. Polestar 2 BTS Edition 270 er en specialudgave af Polestar 2, der byder på Pilot- og Plus-pakken samt flere opgraderede elementer.

0-100 km/t på 4,4 sekunder

Polestar 2 Beast var oprindeligt en særlig version af Polestar 2, der blev fremstillet til Goodwood-festivalen. Dens dobbelte elmotorer producerer 476 hk – 68 hk mere end standardbilen – karrosseriet er 10 mm bredere på hver side og 2 mm lavere, og bilen kører på 9×21-tommer fælge med plads til 275x30r21 Pirelli P Zero Rosso performance-dæk.

Polestar 2 BTS Edition 270 i produktion vil adskille sig en smule fra den originale bil, der blev fremstillet på Goodwood. Den vil køre på 245/35R21 Pirelli P Zero-dæk og bruge standard Brembo-bremser med fire stempler. Sammenlignet med den almindelige Polestar 2 har 2 BTS Edition 270 særlige Ohlins 2-vejs justerbare støddæmpere, en custom strutbar under motorhjelmen og 20 procent stivere affjedrering.

Polestar 2 BTS Edition 270 har et batteri på 78 kWh med en samlet effekt på 350 kW og et drejningsmoment på 680 Nm. Den vil komme i farverne Thunder eller Snow med et Charcoal WeaveTech-interiør. Der er en valgfri mat sort karrosseristribe samt et wrap i Battleship Grey satin. Sidespejlene er udført i blank sort, og visse detaljer er prydet med Polestars signatur.

Se også: Nyheder om elbiler

Hvad koster en Polestar 2 BST Edition?

Polestar har ikke oplyst en pris på denne variant af Polestar 2, men der er dog åbent for forudbestilling. Interesserede købere kan ansøge om en forudbestilling, hvorefter de heldige få, som Polestar har udvalgt, vil gennemgå en personlig salgsproces.

Se også: Test af elbiler