Polestar 2 udsolgt i Europa – åbnes med nye konfigurationer

Grundet stor efterspørgsel på elbilen Polestar 2 har bilmærket lukket for nye ordrer. Når der igen åbnes for bestillinger vil det være med nye muligheder.

Polestar 2 udsolgt i Europa – åbnes med nye konfigurationer

En kombination af en stor efterspørgsmål og en generel mangel på komponenter betyder, at Polestar nu må lukke for nye bestillinger af elbilen Polestar 2, også i Danmark.

Se også: Test og anmeldelse af Polestar 2 (2022)

En eftertragtet elbil

Der er ingen tvivl om, at interessen for Polestars elbiler er voksende. Fra ikke at være at finde på toplisten over solgte elbiler i Danmark, er den svensk-kinesiske elbil kravlet op på listen og har de sidste par måneder indtaget en fjerde- og sjetteplads. Det er blandt elbiler fra velkendte og store producenter som Tesla, Audi, Skoda, Volvo og Kia. Der blev leveret 129 styk Polestar i februar og 137 i marts – i Danmark vel at mærke.

Polestar 2 er nemlig ikke kun populær herhjemme, men i Europa generelt. Og i kombination med en global mangel på chips og komponenter må Polestar nu melde udsolgt. I stedet for at blive ved med at tage nye modeller ind, lukkes der i stedet ned for nye bestillinger.

“Vi kan pt. ikke møde efterspørgslen på nye biler. Til gengæld har vi et mindre lager og pipeline af allerede bestilte biler, som du finder under Leveringsklare Biler. Der vil blive åbnet for nye ordrer igen ultimo april, inklusiv opdateringer til Polestar 2”, skriver Polestar på deres hjemmeside.

Se også: Polestar vil gøre op med den traditionelle bilforhandler

Nye konfigurationer på vej til Polestar 2

Når der åbnes op for ordrer af Polestar 2 igen, vil det være med nye konfigurationer, eller “opdateringer” som bilmærket selv skriver. Og hvad betyder det egentlig? Der er allerede blevet lækket informationer, der viser hvad vi kan forvente. Polestar 2s design ændres der ikke på, men der kommer derimod nye valgmuligheder.

Heriblandt skulle der komme nye interiørmuligheder, for eksempel i et lyst design. Der skulle også være nye fælge på vej ind, hvor nogle af dem minder om dem på konceptbilen Polestar O₂. Her er et lækket billede af de nye fælge til Polestar 2:

Polestar 2
Det skulle være nogle af de nye muligheder, når Polestar 2 igen kan købes online.

Polestar klar med elektrisk SUV senere i år

Senere i år vil Polestar lancere en elektrisk SUV, der bliver producentens anden rene elbil. Polestar har tidligere sagt, at Polestar 3 bliver en af ​​de mest klimaansvarlige biler, der nogensinde er lavet. Polestar 3 vil dele platform og batteri med en elektrisk Volvo XC90, kan man forvente rigtig god plads i den kommende SUV.

Polestar 3 bliver en SUV med fokus på ydeevne. Derfor vil man angiveligt kunne finde nye elmotorer med en ydelse på op til 650 kW (871 hk). Læs meget mere om Polestar 3 her.

Se også: Nyheder om elbiler