Polestar åbner nyt stort showroom i København

Polestar flytter til større lokaler i København. I det nye showroom er der rig mulighed for at opleve og interagere med Polestars produkter og teknologi.

Polestar åbner nyt stort showroom i København

Efter at have haft et showroom på Gammel Mønt i København er elbilmærket Polestar flyttet til større lokaler i Indre By. Her får de besøgende rig mulighed for at se og opleve Polestars biler, men her skal også afholdes talks og events i krydsfeltet mellem biler, bæredygtighed, design, teknologi, kunst og innovativ mobilitet.

Læs også: Polestar vil gøre op med den traditionelle bilforhandler

Polestar Spaces

I stil med andre nyere bilproducenter åbner Polestar også showrooms i større byer, hvor man selvfølgelig kan opleve deres biler, men hvor producenten samtidig kan give en helt anden oplevelse end den traditionelle bilforhandler.

“Vi er rigtig glade for endelig at kunne indvie vores nye permanente Polestar Space. I et minimalistisk design bliver det nye Space en slags oplevelsescenter, hvor besøgende ikke bare kigger på, men også går på opdagelse i Polestars performance-biler, produkter og teknologi. De nye fysiske rammer fungerer som et supplement til vores digitale tilstedeværelse, hvor vi også kommer til at afholde events og talks om en lang række vigtige dagsordener,” siger Henrik Bang, adm. direktør for Polestar i Danmark.

Læs også: Test og anmeldelse af Polestar 2 (2022)

Polestar engagerer sig i det danske marked og vil i det nye Polestar Space løbende afholde spændende events og arrangementer, hvor dialog, debat og aktuelle dagsordner er nøgleord. Her vil Polestar invitere eksperter, journalister, forskere, kreative, iværksættere og andre på tværs af brancher ind til debatter, der kan gøre os klogere.

At være et levende hus med talks og events er ifølge Henrik Bang en del af strategien om at samarbejde på tværs af industrier og brancher samt give kunderne en suveræn oplevelse, uanset hvor de møder Polestar:

“I dag forventer forbrugerne mere af detail-brands end bare et godt slutprodukt og en behagelig købsoplevelse. Uanset om du er en bilproducent, et modehus eller en teknologi-gigant skal brands i stigende grad være nogle, der inviterer til og deltager i dialoger om fremtidens muligheder og udfordringer i den branche, de opererer i,” slutter Henrik Bang.

Polestar 2 på Kristen Bernikows Gade 3 i København.

Andre Polestar showrooms – test en Polestar 2

Foruden Polestar Space på den nye adresse har Polestar også fem Polestar Destinations i henholdsvis i Nærum, Vallensbæk, Vejle, Aarhus og Aalborg. Ligesom på hvert af de fem Polestar Destinations vil kunder og andre besøgende i Polestar Space få mulighed for at få den personlige rådgivning og opleve Polestars biler indefra og ud med en grundig introduktion fra en Polestar-specialist.

Man kan ved de forskellige Polestar Spaces også testkøre deres elbil Polestar 2, hvis man booker tid til det på deres hjemmeside.

Se også: Polestar 2 bliver nu billigere, flottere og mere bæredygtig