Polestar Precept med Android Automotive skal i produktion

Med dybt integreret Android Automotive og et spektakulært design, skal konceptbilen Polestar Precept på gaden. Volvo vil starte produktionen af Polestar Precept.

Polestar Precept med Android Automotive skal i produktion

Polestar er et bilmærke ejet af velkendte Volvo, hvor vi allerede har set modellerne Polestar 1 og Polestar 2. Tilbage i februar fremviste de konceptbilen Polestar Precept, fremstillet af bæredygtige materialer og med et indbydende udseende, og har Volvo taget skridtet videre og vil nu have den ud på vejene.

Polestars næste bil skulle egentlig have været en SUV, men nu vil de altså have sat Precept-bilen i produktion. Precept imponerer med et fantastisk og futuristisk design, som er fyldt med bæredygtige materialer. Og det er på ingen måde den typiske lancering, hvor man normalt hører om bilernes præstationer og deres kunnen. Ingen af denne slags nyheder har Polestar delt om Precept, men fokuserer i stedet på integrationen af Android.

Læs også: Koncept-elbilen Polestar Precept har Googles nye Android Automotive

Polestar Precept kender dig

Polestar Precept er nydelig at se på og ser samtidig ret futuristisk ud. Men noget af det mest interessante ved den, set med vores øjne, er den dybe integration af Googles infotainment system, Android Automotive. Android Automotive er skræddersyet til Polestar Precept og allerede på afstand ved at du nærmer dig.

Når du nærmer dig Precept ved bilen det og har brugt tiden på at gøre alt klar til dig; sædeindstillinger, dine apps og generelle indstillinger.

Polestar har endnu ikke meldt ud, hvornår Precept vil i produktion. Og dertil lyder det, at Polestar’s biler bliver bygget i Kina og det er her også her de ser største potentiale i Precept. Der er endnu ingen informationer om specifikationer, pris, batteristørrelse, rækkevidde og motorkonfiguration endnu.

Læs også: Nyheder om elbiler og elektronik i biler

Her kan du se lidt nærmere på Polestar Precept: