Skarpt leasingtilbud på nyeste Polestar 2

En billig pris på privatleasing af Polestar 2? Lige nu finder man et skarpt leasingtilbud på Polestar 2, der endda inkluderer forsikring.

Skarpt leasingtilbud på nyeste Polestar 2

Vil du heller ikke gå med bekymringer om gensalgsværdi, batteriforringelse, service, den teknologiske udvikling og så videre, men samtidig gerne vil have en elbil? Så lyder privatleasing som det rigtige valg for dig – og lige nu finder man en skarp pris på Polestar 2.

Se også: Priser, bedømmelse og sammenligning af elbiler

Tilbud på privatleasing af ny Polestar 2 med forsikring

Lige nu finder man en usædvanlig skarp pris på privatleasing af Polestar 2, der er et utrolig velkørende bil og udmærket familiebil. Du kan læse mere om Polestar 2 længere nede i denne artikel.

Tidligere kunne man lease basismodellen fra 5.295 kroner med en udbetaling på 15.000 kroner. Lige nu finder man dog et tilbud på privatleasing af Polestar 2 Standard Range, der kan leases fra kun 4.000 kroner per måned.

Her er der også en udbetaling på 15.000 kroner og 15.000 inkluderede kilometer per år.

Se tilbud på privatleasing af Polestar 2

Inklusiv forsikring

Tilbuddet bliver bedre endnu, for der er nemlig forsikring inkluderet i tilbuddet. Dette er normalt noget der kommer udover prisen på privatleasing.

Den samlede leasingpris inklusiv Ansvar- og kaskoforsikring på Polestar 2 er altså de 4.000 kroner. Der er også inkluderet vejhjælp i tilbuddet.

Tilbuddet finder man hos GoMore, hvor man samtidig kan vælge at leje bilen ud til andre.

Se også: Specifikationer, bedømmelse og priser på Polestar 2

Kort om Polestar 2

Polestar 2 er en elektrisk sedan med fem sæder, lækkert interiør i god kvalitet, fornuftig plads på bagsæderne og en bagagerumsplads på 405 liter samt et mindre frunkforan. En familiebil, der fungerer godt til både bykørsel og den lange køretur. Derudover beyder Polestar 2 på lang rækkevidde, og gode køreegenskaber, der alt i alt giver en stor køreglæde.

Den nye Polestar 2 blev lanceret i januar 2023, hvor den fik flere gode forbedringer, heriblandt forbedret køreoplevelse, længere rækkevidde og flere hestekræfter.

Polestar 2 har baghjulstræk, større ydeevne og længere rækkevidde. Standard Range med 69 kWh kører op til 546 kilometer og DC-lader med op til 135 kW.

Standard Range Single Motor er opgraderet til 220 kW og nupper 0-100 km/t på 6,2 sekunder.

Læs også: Test af ny Polestar 2

Vi anbefaler:
Seneste nyt om elbiler, der kommer i 2023, 2024 og 2025
Find den bedste og billigste forsikring til elbil
Test og anmeldelser af elbiler