Privatleasing af elbil – 5 tilbud med lav udbetaling

Der er gode tilbud på at finde på privatleasing af flere gode elbiler. Se fem skarpe tilbud på leasing, hvor du slipper med en lav udbetaling.

Privatleasing af elbil – 5 tilbud med lav udbetaling

Der er flere fordele ved at privatlease en elbil fremfor at købe, og der er tilmed masser af gode tilbud derude. Vi har fundet fem gode tilbud, hvor du slipper med enten ingen eller meget lav udbetaling.

Se også: Se specifikationer, billeder og priser på elbiler

Der er mange elbiler at vælge i mellem og priserne er faldende. Det kan friste at købe elbil med de store prisnedsættelser, som man ofte ser. Men der er god grund til at vælge privatleasing fremfor køb, da man blandt andet slipper for bekymringer om batterinedbrydning, gensalgsværdi, teknologisk udvikling og man har mulighed for at prøve at køre og leve med elbil væsentligt mere risikofrit, når du vælger at lease frem for at købe.

Der er dog stor forskel på hvad det koster at lease en elbil, herunder hvor stor udbetalingen er. Det er bare sjovere, at slippe med en lav udbetaling end at skulle kaste 20-30.000 kroner “ud af vinduet”, som det nogle gange kan føles som.

Derfor har vi fundet frem til 5 tilbud på privatleasing af elbiler, hvor udbetaling er helt gratis eller maksimalt 5.000 kroner, hvor man samtidig har en lav månedlig ydelse. På den måde kan man relativt billigt have elbil og efter 12 måneder komme ud af aftalen.

Se også: Sammenlign aktuelle leasingtilbud på alle elbiler

5 elbiler der kan leases med lav udbetaling

MG4 Electric

MG4 Electric
MG4 Electric

En god bybil og lille elektrisk familiebil med en skarp leasingpris er MG4 Electric. Også her får man meget mere plads, end man forventer i en bil af denne størrelse. MG4 Electric scorer 78 ud af 100 i test.

Se også: Test af MG4 Electric

MG4 Electric har en rummelig og komfortabel kabine, der ligesom Dolphin er spækket med udstyr. Rækkevidde går op til 520 kilometer (WLTP) og den lader fra 10-80 procent på ned til 26 minutter. Bagagerummet er på 363 liter og kan udvides til 1.177 liter.

MG4 byder på en skøn køreoplevelse med 50/50 vægtfordeling og baghjulstræk, og selv den billigste variant yder 170 hestekræfter og har en tophastighed på 160 km/t.

Se også: Varianter, specifikationer og prøvekørsel af MG4 Electric

MG4 Electric (Nordic Edition) kan privatleases fra kun 2.995 kroner per måned med en udbetaling på 4.995 kroner og 10.000 kilometer inkluderet per år.

Man kan også vælge MG4 Electric Luxury med mere udstyr og længere rækkevidde til 3.395 kroner per måned.

Se også: Leasingtilbud på  MG4 Electric

Nissan Ariya

Nissan Ariya
Nissan Ariya

Nissan Ariya er en crossover/SUV i mellemklassen. En rummelig, komfortabel og praktisk elbil med god plads. Der er siddepladser til 5 personer. Ariya scorer 80 ud af 100 i vores kvalitetsbedømmelse.

Læs også: Test af Nissan Ariya

Lige nu kan man lease en Nissan Ariya fra 4.195 kroner med en udbetaling på 4.995 kroner og 15.000 kilometer. Her får man Engage med det lille batteri.

Man kan også vælge Engage med 87 kWh batteri, som koster 4.595 kroner per måned med samme udbetaling og kilometer.

Ariya har en rækkevidde op til 536 kilometer. Der er 5 siddepladser og et bagagerum på 468 liter.

Se også: Varianter, specifikationer og prøvekørsel af Nissan Ariya

Ved at privatlease Nissan Ariya får du rigtig meget kvalitet til leasingprisen og samtidig undgår du alle faldgruber og risici der kan følge ved at købe den.

Se også: Leasingtilbud på Nissan Ariya

Renault Megane E-Tech Electric 

Renault Megane E-Tech Electric

Renault Megane E-Tech Electric er en hatchback i bybil-klassen med et skønt design og en kabine med 5 siddepladser. Megane E-Tech Electric får 80 ud af 100 i test.

Se også: Test af Renault Megane E-Tech Electric

Megane E-Tech Electric med Techno-udstyrspakke kan privatleases fra kun 4.295 kroner per måned med en udbetaling på 0 kroner og 10.000 kilometer inkluderet per år.

Megane Electric har et 60 kWh batteri, der giver den en rækkevidde på 442 kilometer. Den yder 160 kW (220 hk) og klarer 0-100 km/t på 7,4 sekunder.

Se også: Varianter, specifikationer og prøvekørsel af Renault Megane Electric

Ved at privatlease Renault Megane E-Tech Electric får du rigtig meget kvalitet til leasingprisen og samtidig undgår du alle faldgruber og risici der kan følge ved at købe den.

Se også: Leasingtilbud på Renault Megane E-Tech Electric

Honda e:Ny1

Honda e:Ny1

Honda har netop sat både købsprisen og leasingprisen meget ned på elbilen e:Ny1. Honda e:Ny1 er en SUV i mellemklassen og en mindre familiebil, som scorer 63 ud af 100 i test.

Honda e:Ny1 kan privatleases fra kun 3.795 kroner per måned med en udbetaling på 0 kroner og 10.000 kilometer inkluderet per år.

e:Ny1 har en rækkevidde på 412 kilometer. Den yder 150 kW (204 hk) og klarer 0-100 km/t på 7,6 sekunder. Der er 5 siddepladser og et bagagerum på 361 liter.

Se også: Varianter, specifikationer og prøvekørsel af Honda e:Ny1

Ved at privatlease Honda e:Ny1 får du rigtig meget kvalitet til leasingprisen og samtidig undgår du alle faldgruber og risici der kan følge ved at købe den.

Se også: Leasingtilbud på Honda e:Ny1

Cupra Born

Cupra Born

Et godt leasingtilbud finder man på en af de mindre elektriske familiebiler, nemlig Cupra Born. Cupra Born er en hatchback i bybil-klassen. Cupra Born scorer 76 ud af 100 i test.

Cupra Born kan uden problemer fungere som familiebil, selvom der dog findes langt større elbiler derude. Ligesom de andre elbiler i denne artikel, er Born et godt valg til den lille familie med 1-2 børn.

Cupra Born har en dejlig rummelig og komfortabel kabine i et sporty design. Rækkevidde er på 424 kilometer (WLTP) og den lader fra 10-80 procent på ned til 35 minutter. Bagagerummet er på 385 liter.

Se også: Varianter, specifikationer og prøvekørsel af Cupra Born

Born er baghjulstrukket og yder 204 hestekræfter og har en tophastighed på 160 km/t. 0-100 km/t sker på 7,3 sekunder.

Cupra Born kan privatleases fra kun 3.795 kroner per måned med en udbetaling på 4.995 kroner og 10.000 kilometer inkluderet per år.

Se også: Leasingtilbud på Cupra Born

Mazda MX-30

Mazda MX-30

Prisnedsættelser på elbiler ser man også hos den japanske producent Mazda. Mazda har sat købs- og leasingpriserne ned på elbilen MX-30, som får en testscore på 63 ud af 100.

Lige nu kan man privatlease en Mazda MX-30 med en udbetaling på 0 kroner, hvor man betaler en månedlig ydelse på 3.695 kroner. Her er der inkluderet 10.000 km per år.

Se også: Leasingtilbud på Mazda MX-30

Mazda MX-30 er en elektrisk SUV i mellemklassen, der har fokus på komfort. Basismodellen byder på en flot udstyrspakke med blandt andet adaptiv fartpilot, varmepumpe og head-up display. Mazda MX-30 har en rækkevidde på 200 kilometer.

Se også: Varianter, specifikationer og prøvekørsel af Mazda MX-30