Skoda Elroq vist frem: Mindre og billigere end Enyaq

Skoda viser nu elbilen Elroq frem, der er lillebror til den meget populære Enyaq. Skoda Elroq er en kompakt SUV til en forventet skarp pris.

Skoda Elroq vist frem: Mindre og billigere end Enyaq

Skoda lancerer senere i år elbil Elroq, som de lige nu giver et første indtryk af. Skoda Elroq er lillebror til Enyaq og storebror til Epiq.

Se også: Priser på alle elbiler fra Skoda

Elroq er den næste elbil fra Skoda

Skoda har siden 2020 kun haft en enkelt elbil på markedet – til gengæld har den været ekstremt populær. For mange er Enyaq dog både for stor og for dyr. Heldigvis har Skoda flere nye elbiler på vej, hvor den næste er Elroq.

Skoda Elroq er en kompakt SUV med en længde på 4,5 meter og bygget på Volkswagens MEB-platform, som også Enyaq anvender. Der er tale om en kompakt SUV med fem siddepladser.

I teaseren for Elroq vises Skodas nye oplyste elbil-kølergrill frem, der har fået navnet Tech-Deck Face. Den forventer vi at se på flere kommende elbiler fra Skoda.

Se også: Se priser, bedømmelser og specifikationer på elbiler

Her ser man Skoda Elroq forfra:

Skoda Elroq

Se også: Test og anmeldelser af de nyeste elbiler i Danmark

Skoda Elroq lanceres til efteråret i år. Til næste år vil Skoda introducere Epiq, der er en mindre og endnu billigere elbil.

Elroq forventes at få et batteri på 62 kWh, én elektrisk motor og baghjulstræk. Der kommer muligvis også en variant med firehjulstræk. Den forventes at være et alternativ til Kia Niro EV, Hyundai Kona Electric, BYD Atto 3, Ford Explorer og flere.

Se også: Billeder, specifikationer og priser på Skoda Elroq

Pris på Skoda Elroq?

Hvornår kommer Skoda Elroq og hvad bliver prisen på den? Elroq får verdenspremiere til efteråret 2024. Prisen på Skoda Elroq forventer vi bliver cirka 280.000 kr.

Se også: Disse elbiler gør det bedst i test

Vi anbefaler:
Attraktivt abonnement inkl. serviceaftale
Guide til bedste og billigste ladeboks til hjemmet
De billigste elbiler på vejene
Den bedste og billigste elbilforsikring