Skoda klar med billigere Enyaq med stort batteri

Skoda Enyaq 85 Drive er en ny variant af Skoda Enyaq med stort 77 kWh batteri, mindre udstyr og en lavere pris. Se pris og udstyr på Skoda Enyaq 85 Drive.

Skoda klar med billigere Enyaq med stort batteri

Skoda er klar med en ny variant af den populære SUV. Skoda Enyaq 85 Drive er en udgave af elbilen med stort batteri på 77 kWh, men med mindre udstyr end Premium-modellen. Skoda Enyaq 85 Drive koster 339.995 kr.

Har man ønsket Skoda Enyaq stort batteri og lang rækkevidde, har man været nødt til at skulle købe Enyaq 85 med Premium-udstyrspakken til 379.995, men det behøver man altså ikke nu. Den nye Drive-udstyrsvariant er hele 40.000 kroner billigere.

Se også: Se priser, billeder og specifikationer på Skoda Enyaq

Udstyr i Skoda Enyaq 85 Drive

Varianten kommer med Basis LED-forlygter, samme højtalere som Premium, ambientebelysning, bakkamera, parkeringssensor, Side Assist, trafikskiltegenkendelse, træthedsregistrering, adaptiv fartpilot, 3-zonet klimaanlæg, højdejusterbare forsæder med lændestøtte, nøglefri betjening, 175 kW DC-opladning, trådløs mobilopladning, varme i forsæder og varmepumpe.

I forhold til i Premium-udstyrsvarianten må dermed undvær el-bagklap, elektrisk justerbart førersæde, elektrisk lændestøtte på førersædet, forlygtevaskere, Travel Assist, trådløs Apple CarPlay og Android Auto.

Privatleasing af Skoda Enyaq 85 Drive

Det er også muligt at privatlease Skoda Enyaw 85 i den billige Drive-udstyrsudgave. Den månedlige ydelse er 3.995 kroner, og udbetalingen er 9.995 kroner. Der er 10.000 km kørsel om året inkluderet, og leasingaftalen varer i 48 måneder.

Artiklen opdateres …