Stort prisfald på Subaru Solterra – se nye priser

Subaru vil være med konkurrencen om elbilkunderne og giver derfor stor rabat på Solterra. Se de nye lavere købs- og leasingpriser på Solterra.

Stort prisfald på Subaru Solterra – se nye priser

Flere og flere bilproducenter sætter priserne ned på deres elbiler, og nu er turen kommet til Subaru. Subaru giver lige nu en stor rabat på deres elektriske familie-SUV, Solterra.

Se også: Alle elbiler fra Subaru

Spar op til 62.500 kroner på Subaru Solterra

Subaru Solterra kom til Danmark med en pris fra 429.900 kroner. Men meget er sket siden da, hvor Tesla i starten af året rystede markedet med store prisfald på Model Y og Model 3.

Den seneste tid har mange andre producenter også sat prisen meget ned, heriblandt MG med deres MG4 Electric og Nissan med deres Ariya. Nu er turen kommet til Subaru og deres eneste elbil, Solterra.

Prisen på Subaru Solterra er nu 367.400 kroner, hvilket giver en besparelse på 62.500 kroner.

Der er også lavere priser på privatleasing af Solterra, der nu koster 3.995 kroner om måneden og 29.995 kroner i førstegangsydelse inklusive 10.000 kilometer om året i 3 år.

Subaru oplyser, at tilbuddet gælder et begrænset antal biler, til levering i 2023.

Se også: Priser og specifikationer på Subaru Solterra

Kort om Subaru Solterra

Hvad er Subaru Solterra for en bil og hvem bør overveje at købe den?

Subaru Solterra er en helt elektrisk crossover i mellemklassen. Designet er mere eller mindre identisk til Toyota bZ4X.

Solterra er en mellemstor bil med en stor kabine med god plads til en familie, hvor der er fokus på komfort. Den har et stort bagagerum på 441 liter, som kan udvides til 784 liter.

Solterra kommer i en enkelt variant. Den er udstyret med et batteri på 72,8 kWh, der giver en WLTP-rækkevidde på 414 kilometer. Lynopladning med en maksimal effekt på 150 kW tager fra 10-80 procent cirka 30 minutter.

Ydeevnen får den fra to elektriske motorer, der tilsammen yder 160 kW / 215 hk. 0-100 km/t sker på 7,7 sekunder og tophastigheden er på 160 km/t.

Subaru Solterra kan trække 750 kilo på krogen.

Se også: Guide til opladning hjemme