Subaru Solterra - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 367.400,- Test Score er 68/100 - Over middel - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Solterra.

Subaru Solterra - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
465 kmRækkevidde (WLTP)
19 min.Ladetid (10-80%)
160 kW (218 hk)Motorens ydeevne

Subaru Solterra er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 16 jul 24 var fra 367.400,-, hvilket placerer elbilen fra Subaru blandt de noget dyrere SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Subaru Solterra kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Subaru Solterra har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Subaru Solterra. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 68/100, hvilket placerer Subaru Solterra udenfor Top 10 bedste 44 i SUV. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Subaru Solterra så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Subaru Solterra

Kvalitet/Pris Ratio for Subaru Solterra er 3.43, hvilket placerer Subaru Solterra relativt langt nede på listen, nummer 23, over SUV i Mellemklassen, der giver mest kvalitet til prisen.

Kvalitet/Pris Ratio på 3.43 - Meget kvalitet til prisen. Du får relativt meget SUV i Mellemklassen til prisen. Her får du meget kvalitet til prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Subaru Solterra er; 3.43 - Rigtig god kvalitet til prisen.

Euro NCAP Crashtest af Subaru Solterra

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Subaru Solterra. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Subaru Solterra

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Subaru Solterra og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen