Subaru Solterra - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 367.400,- Test Score er 68/100 - Over middel - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Solterra.

Subaru Solterra - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
414 kmRækkevidde (WLTP)
19 minutterLadetid (10-80%)
160 kW / 218 hkMotorens ydeevne

Subaru Solterra er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 23 feb 24 var fra 367.400,-, hvilket placerer elbilen fra Subaru blandt de noget dyrere SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Subaru Solterra kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Subaru Solterra har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Subaru Solterra. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 68/100, hvilket placerer Subaru Solterra udenfor Top 10 bedste 23 i SUV. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Subaru Solterra

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Subaru Solterra. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Subaru Solterra

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Subaru Solterra og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen