Ny Tesla Model 3 Performance får sporty design og mere power

En Tesla Model 3 Performance (Highland) er lige om hjørnet. Nye informationer afslører, at den får mere sportsligt design og endnu mere hestekræfter.

Ny Tesla Model 3 Performance får sporty design og mere power

Da Tesla lancerede de nye Model 3 (Highland) i september sidste år var det uden en efterfølger til Performance-modellen. Dog forventes den nye Model 3 Performance at blive præsenteret her i starten af året.

Se også: Priser, specifikationer og test af Tesla Model 3

Sportsligt interiør og højere ydeevne

Tesla har allerede bekræftet, at de er på vej med en ny Model 3 Performance, og har samtidig fortalt hvorfor det har taget længere tid at få den klar. Der bliver angiveligt arbejdet på en helt ny elektrisk motor, der minder om den kraftige motor i Model S Plaid, til den nye Model 3 Performance.

Det betyder naturligvis, at den nye Model 3 Performance vil være endnu hurtigere fra 0-100 km/t end den nuværende model. Den nuværende Performance er i forvejen en hurtig maskine, der klarer 0-100 km/t på kun 3,3 sekunder. Har man virkelig brug for mere? Det mener Tesla åbenbart.

Den nye Model 3 Performance forventes at kunne nå de 100 km/t på kun 3 sekunder – måske endda lige under. Dertil får den opgraderede bremser, affjedring og nye 20 tommer alufælge.

Den vil dog også byde på andre spændende ændringer, sammenlignet med de to andre nye Model 3 (Highland). Blandt ændringerne er helt nye sportssæder og et cockpit med mere sportsligt design.

Se flere specifikationer på den nye Tesla Model 3 Performance her.

Se også: Priser, privatleasing og bedømmelser på elbiler

Konceptbillede af det nye Model 3 Performance cockpit.

Se også: Test, bedømmelse og anmeldelse af elbiler

Pris og tilgængelighed for Tesla Model 3 Performance

De to nye Model 3 (Highland), Model 3 og Model 3 Long Range, ankom med en anelse højere pris end tidligere modeller. Derfor forventes også Model 3 Performance at få en højere pris. Vi forventer den vil koste fra 436.990 kroner.

Dertil er den lige på trapperne. Den vil blive lanceret i 1. kvartal i år, hvor Danmark vil være blandt de første lande, hvor Model 3 Performance bliver tilgængelig.

Se også: Kommende elbiler i Danmark i 2023, 2024 og 2025

Se også:
Hvilke elbiler er Bedst i Test?
Her er de billigste elbiler i landet
Hvilken forsikring af elbil er den bedste?