Ny Tesla Model Y kommer i starten af 2025

En opdateret og opgraderet ny Tesla Model Y kommer allerede i starten af 2025, påstår en ny rapport. Her er hvad rygterne påstår.

Ny Tesla Model Y kommer i starten af 2025

Tesla Model Y er løbende blevet forbedret, men designet har været det samme siden 2019. Den trænger gevaldigt til en opdatering, som kan være klar om blot fem måneder.

Se også: Sammenlign priser og ladeeffekt på elbiler

Nyt design til Tesla Model Y

Tesla gør sig klar til at afsløre den længe ventede opdatering af Model Y i begyndelsen af næste år, afslører det kinesiske medie LatePost. Informationerne har de fra kilder i Teslas forsyningskæde.

Kodenavnet er “Juniper”, og den femsædede version forventes at blive leveret i første kvartal, mens den syvsædede, som sandsynligvis vil have et 2-3-2 layout med tre rækker, er planlagt til sidste kvartal af 2025.

Ændringerne i den opdaterede Model Y forventes at svare til dem i den opdaterede Model 3, herunder små justeringer af det overordnede udvendige design og dimensioner samt opdateringer af interiøret, hardware til autonom kørsel og batteripakkekapacitet, bemærkede forretningen.

Blandt nyheder er blandt andet et LED-oplyst Tesla logo på bagsmækken.

Se også: Se Teslas udvalg af elbiler i Danmark

Sådan kan den nye Tesla Model Y se ud.

Se også: Test og anmeldelser af elbiler i Danmark

Tesla er langt bagud

Tesla er kommet langt bagud i lanceringen af nye elbilmodeller. Dette kan skyldes, at virksomheden nu har mere fokus på det kommende Robotaxi. Robotaxi er også blevet forsinket, men forventes lanceret senere i år.

Egentlig skulle den nye Model Y være lanceret allerede i starten af i år, kort efter lanceringen af den nye Model Y. Ligeledes skulle en mindre og billigere Tesla Model 2 også have været lanceret i 2024, men er blevet forsinket til lancering i 2025 og salgsstart i 2026.

I mens har kinesiske elbilproducenter virkelig fået øjnene op for Europa, hvor de tjener langt mere på deres elbiler end i hjemlandet. Kinesiske producenter er på vej med flere alternativer til Model Y samt mindre og meget billige elbiler.

Læs også: Ny Tesla Model Y kommer i starten af 2025

Vi anbefaler:
Disse elbiler er Bedst i Test
if har markedets bedste elbilforsikring
Se hvilke elbiler der kommer de kommende år
Disse elbiler er billigst