Tesla med sommeropdatering med mange nye funktioner

Inden længe ruller en stor sommer-softwareopdatering ud til Tesla-biler med mange nye funktioner, heriblandt YouTube Music og forældrestyring.

Tesla med sommeropdatering med mange nye funktioner

Snart lander flere nye funktioner, apps og underholdning i din elbil fra Tesla. Tesla er på vej med softwareopdatering 2024.26, der indeholder masser af nyt.

Se også: Sammenlign bedømmelse, specifikationer og priser på elbiler

Nyheder i Teslas sommer-opdatering

Hvad er nyt i sommer-softwareopdateringen til Teslaer? Herunder tager vi et kig på de større nyheder i opdateringen.

  • Nye musiktjenester: Opdateringen introducerer først og fremmest musiktjenester Amazon Music og YouTube Music til ejere med Tesla Premium Connectivity (Teslas abonnementstjeneste), der kan downloades til bilens infotainmentsystem.
  • Forældrestyring: Der er også nye brugbare funktioner til forældrestyring, hvor forældre kan indstille en maksimal hastighedsgrænse, reducere accelerationen, håndhæve aktive sikkerhedsindstillinger og modtage meddelelser om udgangsforbud, hvis bilen køres efter kl. 23.
  • Kort og navigation: Der er også forbedringer til navigation og kortet. Navigationsforbedringerne omfatter visning af underdestinationer, for eksempel specifikke lufthavnsterminaler, for mere præcis ruteplanlægning. Det er ret specifikt og vil være brugbart i Teslas fremtidige Robotaxi-service.
  • Vejrudsigt: Efter opdateringen kan man se detaljer om vejrudsigten og luftkvalitetsindikatorer ved at trykke på temperaturdisplayet.
  • Planlagt prekonditionering og opladning: Planlagt prekonditionering og opladning har en mulighed for engangsplanlægning, der giver mulighed for justeringer pr. dag og for at indstille et sluttidspunkt for opladning.
  • Stilhed under telefonopkald: Der er tilføjet en ny lysstyrkeknap til omgivelsesbelysningen, og blæserhastigheden reduceres automatisk under telefonopkald for at forbedre lydkvaliteten.
    Klimakontroller til Model 3 og Y er blevet moderniseret for at give en mere intuitiv og visuelt strømlinet oplevelse.
  • Underholdning: Castle Doombad Classic, et populært spil, understøtter nu touch-funktionalitet og inkluderer det komplette originale spil.

Se også: Priser og leasing af Tesla Model 3

Hvornår kommer opdateringen til din Tesla?

Nye opdateringer rulles ud løbende. Det er derfor svært at forudse, hvornår den er klar til din bil. Tesla selv oplyser, at sommer-opdatering snart er klar til download.

Se også: Alle elbiler fra Tesla på vejene i Danmark

Tesla satser på tjenester

Det er blevet sværere for Tesla, at sælge deres elbiler. Forbrugerne har fået øjnene op for de mange alternativer og det samlede globale salg af elbiler går tilbage. Derfor ser man nu Tesla skifte fokus.

I stedet for at fokusere på helt nye elbilmodeller satser Tesla på en kommende Robotaxi-tjeneste med førerløse taxier samt tjenester. Tesla forsøger med nye apps og funktioner at gøre det mere attraktivt at abonnere på deres Premium Connectivity, der herhjemme koster 99 kr. per måned.

Med en flåde på cirka 5 millioner elbiler globalt, er der meget at tjene, hvis man kan lokke ejerne over på det betalte abonnement.

Se også: Disse elbiler kommer i 2024, 2025 og 2026

Vi anbefaler:
De billigste elbiler i Danmark
Ladeløsning med serviceaftale og elafgiftsrefusion
Guide til den bedste forsikring af elbiler