Test, bedømmelse og pris på Skoda Epiq

Skoda Epiq er en lille bybil med lang rækkevidde og forventet pris blandt de billigste elbiler i Danmark. Vi gør klar til test af Skoda Epiq.

Test, bedømmelse og pris på Skoda Epiq

Skoda Epiq – den mindste og billigste elbil fra det populære bilmærke – kan meget vel blive et stort hit herhjemme. Som optakt til test af Skoda Epiq tager vi her et nærmere kig på den.

Se også: Sammenlign, se priser og bestil testkørsel i elbil

Kort om Skoda Epiq

Med Epiq gør Skoda klar til at konkurrere mod nogle af de billigste elbiler på det danske marked. Epiq bliver ikke den billigste af alle, men kan med dens rummelighed, specifikationer, design og brand blive exceptionelt populær blandt danskerne.

Epiq er den første elbil i klassen bybil fra Skoda. Den er dermed en lille elbil på 4,1 meter, men i et SUV-design, som mange i dag foretrækker.

På trods af dens lille størrelse virker Epiq overraskende rummelig. Skoda oplyser, at Epiq byder på fem siddepladser og et bagagerum på 490 liter, der vil være blandt de største i klassen.

De gode specifkationer stopper ikke her. Epiq forventes at få batteristørrelser på 38 og 56 kWh, hvor sidstnævnte giver en rækkevidde på 400 km.

Indvendigt byder Epiq på et moderne design, der er mindre minimalitisk end hos Tesla og nye elbiler fra Volvo, Polestar og flere. Skoda har nemlig holdt fast i fysiske genvejsknapper til de vigtigste funktioner.

Epiq har også en lille førerdisplay samt en stor infotainmentskærm med en opdateret softwarem, som forventes at understøtte Apple CarPlay og Android Auto.

Der er endnu ikke en officiel pris på Skoda Epiq, men vi forventer den vil koste fra cirka 200.000 kr.

Se også: Priser, specifikationer og billeder af Skoda Epiq

Konklusion på test af Skoda Epiq

Er Skoda Epiq det bedste bud på en lille og billig elbil? Det kan vi ikke svare på endnu, men Epiq ser med et flot design, gode specifikationer, rummeligt indre, et godt infotainmentsystem og ikke mindst en skarp pris meget lovende ud.

Vi er ikke klar med en test endnu, men inden længe vil siden her blive opdateret med testresultat for Skoda Epiq, hvor du vil kunne se dens samlede bedømmelse samt fordele og ulemper ved denne elbil.

Du vil også kunne se en vejledende pris og de mest oplagte alternativer til den.

Skoda lancerer Epiq i løbet af 2025.

Se også: Alle elbiler i Danmark af typen bybil

Alternativer til Skoda Epiq

Skoda Epiq ser lovende ud, men der er mange gode konkurrenter. Blandt konkurrenterne er MG4 Electric, BYD Dolphin, Peugeot e-208, Citroën ë-c3 og den kommende Renault 5.

Se også: Test af de nyeste elbiler i Danmark

Billeder af Skoda Epiq